2777
2789

خانوما تو تاپیک قبلم گفتم ما کلا خریدای خونه شون انجام میدیم میدونم ک خونه شون خالی نیست 

ولی هرموقع میرم خونشون دریغ از یکم پذیرایی مناسب همش نون و چای میخورم 

چندبارم خواستم دیگه نرم اونجا همش زنگ میزنن پدرشوهرم و مادرشوهرم میگن دلمون تنگ شد بیا اخه تنها عروس خانوادم

ولی درکل رفتارشون خیلی باهام خوبه 

الانم شوهرم رفته جایی کار داشت من اومدم خونشون یهو گفت ما که سیرشدیم تو گشنته یچیزی از یخچال بگیر درست کن بخور 

منم خجالت میکشم چیزی بگم

بنظرتون تحمل بکنم تا شوهرم بیاد برم خونه خودم بخورم یا ن؟

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری دست دو نفره

اگر نارحت نمیشن برو از یخچال یه جی بردار بخور ضعف نکنی

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالاکه احساس راحتی میکنن توام راحت باش بگومن سختمه تنهابخورم 

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

ناراحت که نمیشن ولی خودم خجالت میکشم

عیب نداره گشنمه بخور به هر حال شرایطت فرق داره فشارت نیوفته شوهرت اومد برو خونت

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

خودت رفتی خونشون خودتم برگرد چرا متتظر همسرت نشستی

قبل بارداریم تنها میموندم الان اصلا شبا نمیتونم تنها باشم همش ترس میاد تو دلم

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری دست دو نفره

من کلا در یخچال بز نمیکتم.

اما بنظرم‌حالا که تعارف زدن برید یه جیری بردارید مثلا میوه بیارید چند تا بعد بگید نه اینکه بلردارم ضعف کردم.برای اونها هم بیارید.

یعتی که بفهمید به من باید خوراکی بدید.

شاید حواسشون نیست

قبل بارداریم تنها میموندم الان اصلا شبا نمیتونم تنها باشم همش ترس میاد تو دلم

پس خجالت نکش پاشو یچی درست کن بخور.. توام مثل دخترشونی وقتی شبا میمونی خجالت نداره که.. بچت گنا داره