2777
2789

بچها برادرم 7 سالشه و ته تغاریه اصلا رو تربیتش کار نکردن من 3 تا داداش بزرگتر از خودم دارم ک بین هر کدوم 2 سال اختلاف سنی هست بزرگمون 29 سالشه.. مامانم دختر میخواسته و من بچه چهارم هستم حالا این اخریه اصلا تربیت نداره اصلا شلوارشو در میاره  بیرون و بعد میره دسشویی مامانم میگه چ اشکال داره بچس داداشامم چند بار بهش گفتن مادر من جلو هر کی لختش نکن منم گفتم ب کله اش نمیره حالا بد عادت شده شلوار میکشع پایین میره دسشوی البته از داداشام میترسه جلو اونا نمیکنه این کارو ولی از من نمیترسه هرچی دلش خواسته براش فراهم کردن از پی اس5 . از دوچرخه هر مدل ک میخواد هر هفته یه تفنگ جدید اگه بگم 50 تا تفنگ داره کم گفتم میره فروشگاه رو هر چی دست میزاره براش میخره گریه کرد گفت اتاق بازی میخوام بالای حموم مادرم اینا یه انباری بزرگه هر چی وسایل اضافه داشتن و از انباری پایینی خالی کردن انداختن اون بالا انباری رو براش اتاق بازی کرد رو هر چی دست گذاشت بابام براش گرفت یه روووز بهش نگفت نه ب شدت پسر بی ادب و گستاخیه و میاد خونه ما انگار نوکرشم بهم دستور میده و رو بچمم داره تاثیر منفی میزاره من  23سالمه تو این 23سال خانواذم منو لوس نکردن ولی این کسی حق نداره بگه بالا چشت ابروعه حالا من ب برادرم گفتم داداش این اینجوریه دعواش کرد گف شنیدم کار بد میکنی ی بار دیگه لخت شدی سیخ داغ میچسبونم ب با. سنت بعد منو دروغو کرد جلو داداشم میگه ابجی دروغ میگه میخواد پشت من حرف در بیاره من کاری نکردم!!! دوست دارم یه تو دهنی بزنم حالش جا بیاد

دوست عزیز اینهمه نفرت و حسادت به بچه ۷ ساله برای چیه قرار نیست حسرت های زندگی شمارو این بچه تاوانشو ...

من خدا رو شکر حسرت نکشیدم بابام برام فراهم کرد بهترین جهیزیه هارو هر چی من گرفتم خرید اما برا این یکی تربیتش نمیکنن و خیلی بی ادبع

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست عزیز اینهمه نفرت و حسادت به بچه ۷ ساله برای چیه قرار نیست حسرت های زندگی شمارو این بچه تاوانشو ...

حسرت نیست تو اون خونه نتونست خودش باشه الان تو زندگی دومش که می شه ازدواج کردن اختیار خودش داره 

مادر پدرش بچه شون نبرن

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

خب بچست فقطم 7 سالشه.. کم کم خودش میفهمه.. با زور و دعوا و تهدید بچه لجباز بار میاد فقط.. بعدشم خودتونم بچه دارین لابد میفهمین که آدم تا حد توانش دوست داره هرچی بتونه برای بچهش بگیره

کسی لایکم نکنه

من خدا رو شکر حسرت نکشیدم بابام برام فراهم کرد بهترین جهیزیه هارو هر چی من گرفتم خرید اما برا این یک ...

داری حسرت بچگی نکردنتو و آزادی اون بچه رو میخوری 

این کینه ها تو دلش مبمونه با دعوا کردن نمیشه بچه تربیت کرد 

بچه های الان خیلی هوشیارن مثل نسل قدیم نیستن 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

حالا یواشکی بگو من ب داداش نگفتم دم بریده ، کلاغ ها براش خبر بردن از من پرسید اینطوریه منم دروغ نگفتم .حواست باشه کار بد نکنی ، داداشی راست میگه ...

ماهم مثل داداش کوچکه شمارو تا فامیل داریم همه ازش متنفرن جزمادرش که میگه بچه من ماهه😂

حسرت نیست تو اون خونه نتونست خودش باشه الان تو زندگی دومش که می شه ازدواج کردن اختیار خودش داره مادر ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

برای امضات 

حسرت نیست تو اون خونه نتونست خودش باشه الان تو زندگی دومش که می شه ازدواج کردن اختیار خودش داره مادر ...

میارن اینجا پاشو میندازه رو پاش مثلا ماکارونی درست کردم میگه حتما باید کنارش ماست باشه تو اون گرما ظهر منو میفرسته مغازه ماست بگیرم حالا سری بعد مثلا پیشه غذاش ک ماست باشه میگه نه من همراش سالاد شیرازی میخوام.. سالاد شیرازی درست میکنم میگه سالاد فصل میخوام این انجور بچه ایه جالب اینه خانگادم ازش اطاعت میکنن

بچه تا ۷ سالگی تربیت میشه و به شدت باید روی تربیتش کار کرد 

نهایت تا ده سالگی رفتارش اصلاح بشه ولی اگه ۱۰ رو رد کرد دیگه تغییر نمیکنه 

واقعا نمی‌فهمم کسانی که میگن بچست 

باید روی تربیتش کار کنن که خیلی دیره و فایده ندارع بنظرم 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

حالا یواشکی بگو من ب داداش نگفتم دم بریده ، کلاغ ها براش خبر بردن از من پرسید اینطوریه منم دروغ نگفت ...

خیلی دوسش دارن فکر کن مامانم مثلا زرشک پلو درست میکنه میگه نه من حتما مثلا ناگت میخوام مامانم میره برلش درست میکنه الان جوری شده هر چی اون دستور بده برا شام و نهار چیز میز میپزن

خیلی دوسش دارن فکر کن مامانم مثلا زرشک پلو درست میکنه میگه نه من حتما مثلا ناگت میخوام مامانم میره ب ...

این دوست داشتن نیست ظلمه به اون بچه .....انشاالله ک تا اخر عمر همه چی به کامش باشه وگرنه تبدیل میشه به ادم افسرده و عصبی ....

مادرت اشتباه میکنه و دودش تو چشم خودش میره ، همین بچه تو پیری میشه مایه عذابش 

میارن اینجا پاشو میندازه رو پاش مثلا ماکارونی درست کردم میگه حتما باید کنارش ماست باشه تو اون گرما ظ ...

اینکه اون همه چیز بخواد طبیعیه. 

ولی اینکه شما به حرفش گوش میدید طبیعی نیست. اگه وقتی ندارین بگی نداریم دیگه عادت می‌کنه و می‌فهمه که همیشه قرار نیست هر چی میخواد فراهم باشه. 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
اینکه اون همه چیز بخواد طبیعیه. ولی اینکه شما به حرفش گوش میدید طبیعی نیست. اگه وقتی ندارین بگی ندار ...

نداریم چیه ‌؟ ما حق داریم بگیم نداریم؟ ب پهنای صورت اشک میریزه شما منو دوست ندارین 

اصلا حرفای بزرگونه میزنه میگه اگه دوسم نداشتین چرا ب دنیا اوردین چرا فلان؟ فکر کن مثلا ما بیسکوییت همون مدل همون شکل رو تو خونه داریم و نخورده بعد سری یعد دوباره میره تو فروشگاه همونو ور میداره هیچیم بهش نمیگن

خیلی دوسش دارن فکر کن مامانم مثلا زرشک پلو درست میکنه میگه نه من حتما مثلا ناگت میخوام مامانم میره ب ...

خب اگر بد غذا باشه تا حدودی مادرت حق داره، 

تو خونه ما هم معمولا غذا رو سلیقه بچه هامه، چون بچه هام بد غذاست. 

ولی خب گاهی میشه برای بچه ها جدا غذا درست کرد برای بقیه جدا. 

ولی خب اینکه سر بقیه موارد مثل اسباب بازی یا موارد تربیتی دیگه خیلی آزادش گذاشتن و کسی نمیتونه بگه بالا چشمش آبرویه خیلی بده، خود بچه بعدا بیشتر ضربه میخوره. میشه یه بچه وابسته به مادر که بچه های همسال اطرافش شاید حتی بعدا مسخره شد هم بکنن یا یه بچه لوس که دوستاش ازش دوری میکنن 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن