2777
2789

تا الان ده تا پیج پنج کا ده کا دو کا از دست دادم خیلی ناراحت شدم

دوباره پیج جدید زدم پرید الکی که نقض قوانین کردی در حالیییی که کاری نکردم 

بنظرتون چکار کنم نپره؟گوشیم کلا فلش کنم درست میشه

؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیده بودم اگه توی زمان کم فالورا و فالویینگات بیش از حد زیاد شن اینجوری میشه. صحتشو نمیدونم

قبلا زیاد آنفالو فالو می‌کردم ولی این جدیداً پیج زدم کاری هم نکردم حتی فالو هم نکردم اما بیخودی پرید

منم بالای 15 تا اکانت حتی احراز هویت کردم ولی پیجمو بستندیگه بیخیال شدم پاکردم کلا

دقیقا  منم احرار هویت کردم فیلم عکس همه چی می‌گفت به روز طول می‌کشه تجدید نظر بعد فرداش می‌پرید.منم خیلی پیج از دست دادم پیج های کاری اوو فک کنم از سال های پیش تا حالا صد تا پیج بشه

دقیقا منم احرار هویت کردم فیلم عکس همه چی می‌گفت به روز طول می‌کشه تجدید نظر بعد فرداش می‌پرید.منم ...

راه حل پیدا نکردی نه بابا ای پی گوشی که ثابت عوض نمیشه با ریست 🫤

هرچند دورتر ز کسان آرمیده‌تر .