2777
2789
عنوان

حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 27 پست
یبار تایپک زدم با بچهها شوخی کردم باهاشون دیا و رویا بی جنبه بازی دراوردن تایپک زد نینی یار تگ کرد ب ...

که من برات تاپیک زدم؟!هوم؟!

خب حرفاتو بگو تاپیک باز باز بازه

منم از نی نی یار نترسون به اندازه دندونات اکانت دارم.

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من با کسی حرفی ندارمولی خودتون بدجور پیگیرین والا ..همتون🤦♀️

سبحان الله :| تاپیک زدی بهعد میگی حرفی نداری؟!!!!!

همه؟ منظورت از همه کیه؟

خب چرا نمیگی کی هستی که ولت کنیم؟

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

سبحان الله :| تاپیک زدی بهعد میگی حرفی نداری؟!!!!!همه؟ منظورت از همه کیه؟خب چرا نمیگی کی هستی که ولت ...

همتون هرروز پیگیرین ببینم من کیم😐

اقا برو ب اون رفیقات بگو .بگو ول کنن منووووووو

من کاربریم زیاده همشونم معروفن تو سایت ولی دلم میخاد اینجا ناشناس باشم مشکلیه!؟

سبحان الله :| تاپیک زدی بهعد میگی حرفی نداری؟!!!!!همه؟ منظورت از همه کیه؟خب چرا نمیگی کی هستی که ولت ...

من یبار تایپک زدم تگشون کردم بعدش کاری ب کسی نداشتم

ولی خودتونین ک هر شب وقتی میام سایت پیام میدین یا درخواسته یا تگم کردین

الانم اگه برات تایپک زدم بخاطر این بود قفل کردی😐

همتون هرروز پیگیرین ببینم من کیم😐اقا برو ب اون رفیقات بگو .بگو ول کنن منووووووومن کاربریم زیاده همش ...

کسی رفیق من نیست اینجا

اوکی ناشناس باش. لازم دونستم تذکر بدم مزاحمت ایجاد نکنی برا دیانا.

بای میدم.

کسی رفیق من نیست اینجااوکی ناشناس باش. لازم دونستم تذکر بدم مزاحمت ایجاد نکنی برا دیانا.بای میدم.

مزاحمت نبود شوخی بود

اگرم مزاحمت بوده ب کسی مربوط نیس😏

بین منو اون دیانا با نینی یاره وگرنه کسی حق دخالت نداره جانم😊

تو چرا فشاری شدی😐 خودتو میندازی وسط بخاطر دیانابگو اون بچه خودش بیاد هر حرفی داره🙄

تو نه شما

بعدم حرفی نداره بزنه با کسی

منم خودمو انداختم وسط چون تو وسط میز ما بودی باید پرتت میکردم پایین.

قاشق نشسته بودن روی میز چیز قشنگی نیست براررررر

اگر مزاحمت بود الان تعلیق شده بودم

بعدشم فعلا ک شماهایین دارین برای من ایجاد مزاحمت میکنین

هی باهاتون خوب تا کردم همیشه خوب جوابتونو دادوم

ولی از این ب بعد دیگه والا بقران اعصاب مصاب برام نزاشتین منم میدونم چیکارشون کنم😏

مزاحمت نبود شوخی بوداگرم مزاحمت بوده ب کسی مربوط نیس😏بین منو اون دیانا با نینی یاره وگرنه کسی حق دخ ...

هر چی میخوای اسمشو بزاری بزار از نظر ما مزاحمت بود و توهم یه مزاحم علاف.

تو اومدی وسط میز ما که باید دکت میکردیم.

ببین حرفات بدرد شبکه چار میخوره جانم.هر وقت قدت رسید به قدم گنده گوزی کن . حال ندارم به زرات گوش بدم

تاپیکو میبندم کمتر حرف بزنی. واسه فکت بده زر زر. نبینم تاپیک بزنی برام که نی نی یارو میندازم به جونت یه شری تو سایت به پا میکنم

اگر مزاحمت بود الان تعلیق شده بودم بعدشم فعلا ک شماهایین دارین برای من ایجاد مزاحمت میکنینهی باهاتون ...

تحت تاثیر قرار گرفتم.

درتو بزار و با یه خدافزی خوشحالم کن.