2777
2789
عنوان

داستان محبت امام حسین به من

384 بازدید | 45 پست

من انسان خوبی نیستم

اما خب امام حسین خیلی بزرگوار و مهربونه

محرم بود من به شدت دلم هوس قورمه سبزی نذری کرده بود

البته دلیلش هم این بود شام درست و حسابی نپخته بودم برای همین آخر شب گشنم شده بود و دلم غذا میخواست، اونم قورمه سبزی نذری

اینجا کلا کسی غذا در خونه کسی نمی‌بره خصوصا برای ما که اینجا غریبیم

جایی نذری هم باشه به قدری جمعیت جمع میشه که حد نداره

خلاصه ساعت ۱۰ و ۱۱ شب بود و من به شوهرم و بچه هام گفتم چقدر دلم قورمه سبزی نذری میخواد 🥲🥲🥲

باورتون نمیشه نیم ساعت نشد که یکی زنگ آیفون رو زد 

یه خانم پشت در بود 

از قضا آیفون ما خراب بود و صدا رد و بدل نمیشد 

با این حال من برداشتم گفتم کیه دیدم صدا نمیره چون نمی‌شناختمش و از اهالی ساختمون هم نبود گوشی رو گذاشتم گفتم ولش کن حتما اشتباهی زنگ زده 

اما دو سه دقیقه بعد دوباره زنگ زد 

باز همون خانم بود 

رفتم سر پنجره گفتم بله

گفت یه لحظه می‌آید پایین

منم رفتم دیدم از زیر چادرش یه پرس غذا درآورد داد بهم 

من توی شوک بودم

توی کوچه خیلی خلوت بود یعنی کسی نذری نمی‌داد 

غذا رو داد دستم و رفت 

باور کنید از شدت شوک نتونستم تشکر کنم 

بازش کردم دیدم قورمه سبزی هست 

اومدم بالا با تعجب غذا رو نشون شوهرم دادم و گریه کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورتون نمیشه نیم ساعت نشد که یکی زنگ آیفون رو زد یه خانم پشت در بود از قضا آیفون ما خراب بود و صدا ...

منم ب گریه انداختی😭😭😭😭💚

زندگیم مصلحت نیس قیاست بکنم با دریا🌊                    تو همان امن ترین ساحل دنیای منی🌅🏝️

من چه قدر قلب سیاهی دارم که امام حسین حتی تف هم تو صورتم ننداخت

عزیزم این چه حرفیه صبوری کن

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆