2777
2789
عنوان

بچه های پزشکی و دندون

127 بازدید | 14 پست

دوستان چند درصد سوالای علوم پایه تکراریه؟

بچه هایی که طی یکی دو سال پیش علوم پایه دادن. 

من سوالای سالای پیش رو میخونم و البته خیلیا رو بلد نیستم و جدیدا بعد نکاتشو مینویسم،میترسم برم سر جلسه بازم کلی سوال جدید ببینم و بازم چیزی بلد نباشم:((((

خلاصه های سیب سبز رو میخونم و تست رو از سایت MEDQB میزنم

به نظرتون کافیه؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

منم شهریور علوم پایه دارم اما ترم بالاییامون گفتن سیب سبز بخونین کافیه... طرف با سیب سبز ۱۴۶ شده بود حتی ۳ تا کتابم حذف کرده بود

نهایتا بعدش برو از سایت مدوفست یا هر سایتی که بنظرت خوبه تست بزن که تثبیت شه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شهریور علوم پایه دارم اما ترم بالاییامون گفتن سیب سبز بخونین کافیه... طرف با سیب سبز ۱۴۶ شده بود ...

خب توی همین تست ها کلی نکات جدید هست میترسم سر ازمونم کلی سوال جدید ببینم

اون ترم بالاییتون کدوم درسا رو حذف کرده بود؟

عمومی ها رو نمیدونم حذف کنم یا ن

خب توی همین تست ها کلی نکات جدید هست میترسم سر ازمونم کلی سوال جدید ببینماون ترم بالاییتون کدوم درسا ...

جنین ایمونو بیوشیمی ویروس حذف کرده بود

نههه معارفو حذف نکنیا. ببین درسایی که تعداد سوال زیاد داره و راحت میتونی بزنی رو حذف نکن مثلا اپیدمیولوژی یا معارف رو با یه بار خوندن راحت میشه زد

من شنیدم که کلا شبیه سالای قبل میاد خودتم تو سیب سبز ببینی مثلا یک تست سال ۹۹ اورده شده شبیه همون سال ۴۰۱ تکرار شده یا مثلا نکات همون تست بازم توی ۴۰۲ اومده. واسه همینه که کتابی به اسم سیب سبز نوشته شد😁تو خوب بخون راحت پاس میشیم انشالله

جنین ایمونو بیوشیمی ویروس حذف کرده بودنههه معارفو حذف نکنیا. ببین درسایی که تعداد سوال زیاد داره و ر ...

وای  چه خوب شده پس 

بیوشیمی عذاب منه، واقعا دوست دارم حذفش کنم وقتم رو بزارم رو بقیه

من خودم اپید و معارف رو حذف کرده بودم با این حساب وقت بزارم روی اونا پس

اتشالله، اگه رنج پاسی رو بالا نبرن

امیدوارم موفق باشن

وای چه خوب شده پس بیوشیمی عذاب منه، واقعا دوست دارم حذفش کنم وقتم رو بزارم رو بقیهمن خودم اپید و مع ...

من بیوشیمی دوست دارم😁ویدیوهای مردسلطانی دیدم خیلی خوب توضیح میداد یاد گرفتم. البته خیلی تایمشون زیاده الان فکر نکنم برسی گوش بدی

اره معارفو اپیدو حتما بخون بیوشیمیو حذف کن بنظرم. اونم اگه دوست داشتی مثلا مبحث قندشو ویدیو ببین. فقط سوالای مربوط به قندو جواب بده

ولی تستای علوم پایه ای که من زدم این مدت با همون نکات سیب سبز حل میشد اگه سیب میخونی خیالت راحت

اخه سیب رو دست و پا شکسته خوندم. مثلا برا اناتومیش فقط سر و گردن و نورو

یا توی میکروب فقط باکتری و انگل

برای بقیه درسا سوالای علوم پایه رو بزنم و نکته بنویسم کافیه به نظرت؟

اخه سیب رو دست و پا شکسته خوندم. مثلا برا اناتومیش فقط سر و گردن و نورویا توی میکروب فقط باکتری و ان ...

بنظرم همون سیب سبزو بخون. دوروز اخر به اندازه کافی میرسی تست بزنی الان مطلب بخون چون همون تستارو نمیارن ولی از نکات اون تستا سوال میارن. ۲۰ روز وقت داریم

حداقل اناتومی و فیزیولوژیتو کامل بخون

بنظرم همون سیب سبزو بخون. دوروز اخر به اندازه کافی میرسی تست بزنی الان مطلب بخون چون همون تستارو نمی ...

من همش میگم وقت کمه و فلان استرس میگیرم  

پس روشم رو تغییر بدم. ممنون از راهنمایتون

ی سوال بپرسم کدوم دانشگاه هستید؟

من همش میگم وقت کمه و فلان استرس میگیرم پس روشم رو تغییر بدم. ممنون از راهنمایتونی سوال بپرسم کدوم ...

یکی از شهرای خراسان 

نه وقت کم نیست حقیقتا منم خیلی استرس دارم ولی گفتم تهش که چی هرچقدر استرسمو کم کنم بیشتر میتونم بخونم

ما شبا کوچمون شلوغ میشه. یک ساعت تست هرچی اون روز خوندم میزنم میخوای تو هم در طول روز بخون اخر شب کلا تست بزن

یکی از شهرای خراسان نه وقت کم نیست حقیقتا منم خیلی استرس دارم ولی گفتم تهش که چی هرچقدر استرسمو کم ک ...

اهان. موفق باشی عزیزم

دقیقا من از شدت استرس اصلا نمیتونستم بخونم. تازه امروز بعد چند روز وقفه شروع کردم

اره من این مدت اخر ساعت مطالعم نکات رو مرور میکردم. اما فکر کنم در طول روز بیشتر بخونم و اخر شب تست بزنم بهتر باشه