2777
2789
عنوان

دوستم خیلی حیوونه

95 بازدید | 12 پست

تا دوستای دانشگاهش دکمشو میزنن میاد سمت من اونروز تولد دعوتش کردن ازون ب بعد مسیجامو جواب نمیده زنگ میزنم جواب نمیده خیلی ادم حیوونیه من از راهنمایی باهاش بودم

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطع ارتباط مگه مجبورید با اینجور ادما دوست باشید ؟؟!!!!! اینم دیگه نظر پرسیدن داره!!!!

من بلاکش کردم بهم زنگ بد با خط دیگ دکمشو زده بودم

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

اگه اذیتت میکنه و فقط در مواقع خوشی کنارته قیدشو بزن، هرچند سال هم دوستیتون قدمت داشته باشه بازم یادت میره و خوشحال میشی از این کار، البته ممکنه خاطرات گاهی وقتا دلم تنگت کنن💀😂

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•

اگه اذیتت میکنه و فقط در مواقع خوشی کنارته قیدشو بزن، هرچند سال هم دوستیتون قدمت داشته باشه بازم یاد ...

واقعا بیشعوره اینستاگرام بهش مسیج میدم انلاینه ولی جواب نمیده

من بلاکش کردم بهم زنگ بد با خط دیگ دکمشو زده بودم

بهونه بیار بگو کار دارم فعلا صحبت نمیکنم .یا جواب نده

نمیدونم چرا بعضی ها اینطورن برا منم پارسال رفت دانشگاه یه سال برام قیافه گرفته نه پیام میده دیگه نه زنگ میزنه منم سیکشو زدم با اینکه 7 سال دوست بودیم

ناماسته قُربَةً اِلَی الله ........

بهونه بیار بگو کار دارم فعلا صحبت نمیکنم .یا جواب نده نمیدونم چرا بعضی ها اینطورن برا منم پارسال رفت ...

زشته یهویی بلاکش کنم ینی چی خب انلاین میشه جواب نمیده واقعا کار زشتیه فککرده من دوست پسرشم

زشته یهویی بلاکش کنم ینی چی خب انلاین میشه جواب نمیده واقعا کار زشتیه فککرده من دوست پسرشم

وا خب وقتب برات احترامی نمیزاره زشته چی باشه

ناماسته قُربَةً اِلَی الله ........