2777
2789
عنوان

اخلاق بدی که تو نی نی سایت داریم

131 بازدید | 26 پست

مثلاً: 

چند بار یه تاپیک و میزنی و .....  سرزنش طرف که چراا تاپیک تکراری میزنه😐 حتما تو تاپیکای قبلی جواب شو نگرفته میخاد افراد دگ ای هم نظر بدن اگه تکراریه خب ورود نکنید... برای خودم پیش نیومده ولی رو مخم بود

Go wild for a

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی می‌بینن کسی تاپیک سرکاری زده یا کلا آدم مریضیه و می‌خواد خرص خوردنشون رو ببینه با این وجود باز ...

وای دقیقا 😂 یکی تاپیک زده بود میگفت مرد متاهل بهم پیشنهاد داده خودم ۱۸ ام چیکار کنم همه نظر میدادن تا ده صفحه رفت مشخص بود طرف کرم داره دگ کسی چیزی نگفت 

Go wild for a

ی ایراد دیگشونم اینه

تو تاپیکی ک میگی کامنت نزار میان کامنت میزارن

یا مثلا با ی کاربری بحثشون میشه

میرن تو تاپیکای اون کارلر انواع کامنتای توهین رو میزارن

یا میرن تاپیکای اون کاربر ب امید پیداکردن ی مشکل میگردن ک باهاش بتونن دل بشکنن

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

ی ایراد دیگشونم اینهتو تاپیکی ک میگی کامنت نزار میان کامنت میزارنیا مثلا با ی کاربری بحثشون میشهمیرن ...

اره دقیقا 😂 من حوصله ندارم تاپیکای خودمم بخونم اینا میرن تاپیک بقیه میگردن 

Go wild for a

آخه خیلیا تاپیک تکراری میزنن که به جوابی که دلشون میخواد برسن، چند خط براش تایپ میکنی وراهنمایی میکن ...

اره خوب و بد هست منم منظورم اونایی هست که چهار پنج تا تاپیک میزنن واقعا مشکلی هم دارن😁

Go wild for a

خوشی بگی میگن داری پز میدی

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️