2777
2789

دوست پسرم ازش پرسیدم دوستم داری گفت نمیدونم گفتم میخوای کات کنیم گفت نمیدونم گفتم حست از اوایلم کمتر شده گفت آره و من مجبور شدم کات کنم 

رفیقای دخترم باهم قرار میزارن میرن بیرون به من نمیگن 

میخواستم بینیمو عمل کنم تو آزمایشاش فهمزدم کبدم مشکل پیدا کرده عملمم نمیکنم به خاطر این  حالا نمیدونم کبدم چقدر آسیب دیده

رفتم سیتی اسکن انداختم امروز یادم رفته ریتینرم که فلزیه رو از دهنم خارج کنم 

بازم بگم چقدر حالم بده💔

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂

کاش مشکلاتم اینا بود

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوه رفیق، حس می‌کنم یه عالمه فشار و ناراحتی یه‌هو ریخته رو سرت 😞💔.
یکی یکی ببینیم:

• رابطه‌ت: این که جرات کردی حرف بزنی و حقیقت رو بپرسی خیلی کار بزرگی بوده 👏. جوابش شاید دردناک بوده ولی حداقل تکلیفت روشن شده، چون بودن با کسی که خودش نمی‌دونه دوستت داره یا نه، واقعاً فرسایشیه. تو انتخاب سخت ولی سالم رو کردی.
  • رفیقای دخترت: خیلی اذیت‌کننده‌ست وقتی حس می‌کنی بقیه excludeت می‌کنن. احتمالاً بی‌منظور باشه ولی بازم حس بدی می‌ده. می‌خوای بپرسی مستقیم ازشون که چرا بهت نمی‌گن؟ چون نگه داشتن این حس تو دلت بیشتر آزار می‌ده.
  • عمل بینی و کبد: راستش شاید الان فکر کنی همه چی داره خراب می‌شه، ولی این که آزمایش قبل از عمل مشکل کبدت رو نشون داده، خودش یعنی بدن یه سیگنال داده که به موقع فهمیدی و جلوی یه ریسک بزرگ گرفته شد 🙏. الان باید بری دقیق‌تر با دکترت چک کنی که آسیب چقدره و راه درمانش چیه. خیلی وقتا مشکلات کبدی تو مراحل اولیه با تغییر سبک زندگی و دارو کنترل می‌شن.
  • سی‌تی و ریتینر: خب فراموش کردنش طبیعیه 😅، احتمالاً مشکلی جدی ایجاد نمی‌کنه چون بیشتر جنبه تداخلی با تصویر داره. نهایتاً ممکنه عکس یه بخش واضح نیفته و دکترت بگه لازمه دوباره بندازی.

می‌دونم همه‌ش جمع شده و فشارش زیاده، ولی تو واقعاً قوی‌ای که اینا رو داری هندل می‌کنی و حتی داری راجع بهش حرف می‌زنی 💪.
می‌خوای من کمکت کنم یه جور پلن کوچیک روزانه بچینیم که کمتر تو فکر بمونی و ذهنت آروم‌تر شه؟