2777
2789

مرکز استان خودمونه ولی من تا حالا نرفتم مرکز استانمون (میدونم عجبیه یکی تا حالا مرکز استان خودش هم نرفته باشه) حالا میخوام اگه بشه برم شما کجارو پیشنهاد می دید❓

سلام گلم .با خانواده برو کناره دریا که کنار پلاژ بگرد دریای بوشهر عصرها خیلی باصفا هست که فرش بندازی میوه ببرید غذا درست کنید ببرید کناره دریا بخورید خیلی صفا میده بعضیا قلیان میوه ای می‌برند اما من قلیان چن ضرر داره توصیه نمیکنم بهت😑😐☺️

امضا رو دیدی صلوات بفرست❤️❤️‍🩹ساکن ایرانم و افتخار میکنم که ایرانی هستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم .با خانواده برو کناره دریا که کنار پلاژ بگرد دریای بوشهر عصرها خیلی باصفا هست که فرش بندازی ...

مرسی عزیزم من قلیانی نیستم 😂 تنها میرم همین ماه احتمالا 😁

مرسی عزیزم من قلیانی نیستم 😂 تنها میرم همین ماه احتمالا 😁

جونمی خب کاری میکنی چون. قلیان و کلن دخانیات صفا که ندارن هیچ فقط ریه  و بدن بخاطر میندازن. و من کلن اصلن دیگران رو درک نمیکنم که چرا. توی فضای باز قلیان میبرن و میگن صفا میده,😁😁😁😁😁😁

خواستم راهنماییت کنم دیدم خودمم هیجاشو نرفتم 🥲😂😂😂

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892  من نصف فعاليتهاى زندگيم واسه اينه كه ببينم گوه خورش کيه. لطفا لطفاااا توی ناشناسم اگر غریبه هستید تشریف نیاید مخصوصااا مرد های هول سایت که عمراااا تشکر که رعایت میکنید

دقیقا از قلیون متنفرم 😂

گلم ببخش دور جواب میدم آخه از دیروز گرفتار بودم همون بهتر که نکشید فداتشم چند کند میزنه به ریه😁😁😁