2777
2789

خدایا شکرت،

آرامش و‌بعد از ماهها دوباره حس کردم، خدایا شکرت که دلم آروم گرفت، 

خانومایی که حال دلتون خوب نیست ، خانومایی که دلتون شکسته و روحیتون و باختید، حتما حتما حتما به روانشناس و‌روانپزشک مراجعه کنید، به خودتون کمک کنید تا روزای سخت ،آسون‌تر سپری شه،

عیدتون پیشاپیش مبارک 😘🌹🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم وسواس فکری دارم خیلی اذیت میشم وشوهرمم اذیت میکنم منم باید برم پیش روانشناس خداکنه بتونه کمکم کن ...

یعنی چیه؟منم وسواس دارم نمیدونم فکریه یا جسمی

بی رنگ رخت زمانه زندان من است😟
منم وسواس فکری دارم خیلی اذیت میشم وشوهرمم اذیت میکنم منم باید برم پیش روانشناس خداکنه بتونه کمکم کن ...

وسواس فکری برو‌ روانپزشک برات  سرترالین بنویسه، عالیه عالی ، البته‌دو هفته طول میکشه اثر کنه 

یه دکتر خیلی سرشناس پیدا کن ، یه بار برو پیشش تا خیالت و راحت کنه 

عزیزم شما فقط یه پزشک بیماریتونو تشخیص داد؟ 

آخه من پیش دوتا پزشک رفتم هر کدوم دوتا تشخیصه متفاوت دادن که من هیچ کدومو قبول ندارم 

وسواس فکری برو‌ روانپزشک برات  سرترالین بنویسه، عالیه عالی ، البته‌دو هفته طول میکشه اثر کنه&nb ...

از چه لحاظ خوبه!؟ دکتر برا شوهرم نوشته بود ولی زدیم تو نت دیدیم از عوارضش بی میلی جنسی نخورد

از چه لحاظ خوبه!؟ دکتر برا شوهرم نوشته بود ولی زدیم تو نت دیدیم از عوارضش بی میلی جنسی نخورد

اره ، متاسفانه باعث بی میلی میشه ولی نه در‌ همه،

خیلی آروم میکنه ادمو ، یه جور بیخیالی و کنار اومدن