2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معدل کتبیم ۱۷.۷۹ دیپلم تجربی

کارشناسی پیوسته مهندسی عمران

البته کاش کنکور میدادم با کنکور میرفتم ازاد تهران شمال یا جنوب چون خیلی دانشگاهمون دوره الان باید مهمانی بگیرم ترم بعدی

البته دوسال هم از درس دور بودم وقت کنکور نبود بهمن پیارسال رفتم این رشته

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
دانشگاه دولتی قبول شدی یا ازاد؟

ازاد

غیر انتفاعی و پیام نور اینا رو انتخاب رشته نکردم فک کنم دولتی نداشته باشیم با سوابق اصلا

فک کنم از خود سایت دانشگاه ازاد هم باید ثبت نام کنی

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

انتخاب رشته با سوابق دانشگاه برای امسال میدونید کی هست ؟ 

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)

شما خودت انتخاب رشته انجام دادی یا مشاور داشتی؟

نه خودم انجام دادم 

دانشگاه ازاد معدلای پایین تر هم میگیره الان یسری بچه هامون با مدرک فنی حرفه ای و معدلای ۱۲ اومدن

انتخاب اولم قبول شدم

من میخوام دولتی قبول بشم

پس هرچی معدلت بالاتر باشه به نفعته انتخاباتم حواست باشه رو هوا نزنی از همون اولی اولویتت باشه تا اخری