2777
2789
عنوان

خانوما آشپز بیاین قرمه سبزی

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 46 پست

از اون سبزی آماده ها هم بخر بریز داخلش محشر میشه ...من امروز پختم جاتون سبز 😋کل ساختمان بوی قورمه ی منو میداد..

سبزی قورمه ی دلسان ...برای چهار نفر دو قاشق بزن

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لوبیا ک واسه هر نفر یه مشت گوشتم ک حداقل نفری سه چهار تکه ..سبزیم هر یک کیلو هشت نفرو جواب میده... حالا شما ۴۰ نفرید اگر وسعت میرسه اندازه پنجاه تا بپز ..لیمو هم زیاد ننداز تلخ نباشن.. از هر دو گوشت استفاده کن ..گوسفندی چربتر ولذیذ تره

اگه میخوای نذری درست کنی با مخلوط گوشت گوساله و گوسفند درست کن گوشت گوسفند رو دیرتر بریزوقتی هم که د ...

اره نذریه سفره دارم ، باشه قاطی میکنم ولی شوهرم همش اخ و پیف میکنه میگه گوساله چیه ، گوسفند بپز همشو

سبزی،۷تا بسته ی خودتون،لوبیا نفری ۴۰گرم،گوشت گوساله یا گوسفند نفری ۴قطعه که اگر گوشت بی استخوان باشه نفری ۴۰گرم،پیاز هر ۵نفر یه دونه متوسط میشه حول و حوش یک کیلو و نیم

لیمو شکسته و پوست کنده و آسیاب شده حدود دوقاشق سوپ خوری ترجیحا لیمو امانی که مغز سیاه داره و ابلیمو طبیعی بسته به ذائقه

زنجبیل و فلفل سیاه و زردچوبه هم بستگی به ذائقه خودتون داره

وای یادم رفت ۴۰ نفر

برای هر نفر ۱ ونصفی ق غ خ لوبیا چیتی 

حدود پنج تا لیمو عمانی و دوق غ خ لیمو عمانی پودر میخوای 

سبزیتم ۷ بسته سبزیهاتو میخوای 

البته سبزی تازه چیز دیگه ایه 

گوشت گوسفندی ۲ کیلو تاحالا گوساله نخریدم نمیدونم 

قلم گوسفند بنداز 

سبزیتو سرخ کن 

پنجتا قاشق غ خ رب گوجه سرخ کن تو روغن بربز خوشمزه میشه 

پودر شنبلیله هم سرخ کن بریز خوشمزه میشه

اره نذریه سفره دارم ، باشه قاطی میکنم ولی شوهرم همش اخ و پیف میکنه میگه گوساله چیه ، گوسفند بپز همشو

شوهرت دلش میخواد خب همه رو گوسفند بریز

منتها درشت تیکه کن تا گوشت آب نشه