2777
2789
عنوان

خانوما آشپز بیاین قرمه سبزی

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 46 پست
اره ولی مادرشوهرم میگه آب میشه زشته، قاطی کن، دو بسته گوسفندی هم بریز استخون اینا

اگه تا حالا برا نذر و .. درست نکردی مادر شوهرت رو بیار  راهنماییت کنه

نذری زیاده و ممکنه اشتباهی کنی

هم بیاد کمک و هم با خونواده دعوتش کن

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تا حالا برا نذر و .. درست نکردی مادر شوهرت رو بیار راهنماییت کنهنذری زیاده و ممکنه اشتباهی کنیه ...

دعوتن همشون ، برنج رو قراره خونش درس کنه بیاره، خورشتو خودم میپزم 

از اون سبزی آماده ها هم بخر بریز داخلش محشر میشه ...من امروز پختم جاتون سبز 😋کل ساختمان بوی قورمه ی ...

دلسان رو از کجا خریدین؟ چند خریدین؟ یعنی قاطی سبزی قورمه میکنید یا فقط از همون به عنوان سبزی استفاده میکنید؟

دلسان رو از کجا خریدین؟ چند خریدین؟ یعنی قاطی سبزی قورمه میکنید یا فقط از همون به عنوان سبزی استفاده ...

از فروشگاه های معتبر بخرید ...بسته ایی ۹۰ تومن ...با قورمه سبزی خونگی مخلوط میکنم ..عالی میشه ..برای چهار نفر دو قاشق میزنم ..هر بسته برای ۱۲ نفر کافیه

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره
عزیزم التماس دعا، وقتی داری کارای سفره رو میکنی دعام کن ، چجوریه چیا میدن ؟؟چجوری نذرکردی قبول شده

عزیزم حاجتت روا، اره نذر کردم از حضرت زهرا حاجت روا بشم سفره پسرش امام حسن بندازم، عزیزم من پریسال کوکوسبزی و حلوا و شله زرد و میوه و شیرینی و نون پنیر سبزی دادم که همه چیز سفره سبز بود، پارسال باردار بودم نشد بندازم،  امسال اگه عمرم باشه قرمه سبزی میخام بپزم