2777
2789

تو هر مهمونی که باهم باشیم ، بعدش خیلی حس منفی دارم ، از من تقریبا ۸ سال بزرگتره و سنش خیلی کم بود که با داییم ازدواج کرد(باهم دوست بودن) و تقریبا ۱۷ سالی هست که از ازدواجشون میگذره و سه تا بچه داره که آخری از دختر من چند ماه بزرگتره ، منظورم از گفتن اینا ، اینه که هم دوره من نیست که رقابت کردن طبیعی باشه ، ولی زنداییم همش تو حس و حال رقابته ، نمیدونم چه جوری بگم یه حس منفی میده ، من می‌دونم فامیل شوهر محسوب میشم و طبیعیه که از من خوشش نیاد ولی این حس منفی رو دوست ندارم ، بارها شده بهشون هدیه و گوشت قربانی دادم ولی پشت سرم حرف زده که چیزایی که بهشون دادم افتضاح بوده ولی متاسفانه بعداً به خاطر داییم مجبور شدم بازم بدم ، تو جمع ها کنارش نمیشینم دیگه و سعی میکنم جایی که اون هست من نباشم ولی بازم خیلی پیش میاد همو ببینیم ، نمیدونم متوجه منظورم شدین؟ خیلی مثالای دیگه دارم بزنم که معلومه تو‌ وجودش حسادت هست و خیلی حس منفی میده بهم ،اصلا نمیدونم چه جوری میتونم حد و مرزمو باهاش مشخص کنم ، خواهش میکنم بگید چی کار کنم که اعصابم خورد نشه ؟شما هم همچین تجربه ای داشتین؟

قبل از دادنش زنگ بزن بهش بگو میخوام برات فلان چیزو بفرستم

مصرف داری؟ به کارت میاد؟

اگر علاقه دارید بدونید مسیر زندگیتون به چه شکل پیش میره من در زمينه ستاره شناسی و بررسی چارت تولد فعاليت دارم🌿😇💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطع ارتباط کن

نمیشه چون بی احترامی مستقیم پیش نیومده که بهونه بشه از طرفی من خیلی روابطمو کم کردم ،حتی عکسای تولد دخترمو نشون دادم تا بفهمه تولد گرفتم و دعوتش نکردم تا اونم دیگه منو دعوت نکنه

بله زن دایی خودم . هر چی میخریدم عینشو میخرید بعد میگفت فلانی از روی من تقلید کرده عنتر خانم من رفت و آمد نمیکنم مگه مجبورم 1000 بار تو اینستا درخواست داده رد کردم اصلا تو هیچ جای زندگیم قرارش نمیدم

زندایی منم اینجوریه 

ولی حس حسادت نه ولی در از انرژی منفی هست من وقتی باهاش هستم به شدت سطح اینرژیم میاد پایین ولی خب تا جایی بتونم جایی که هست نمی‌رم با ببرم باهاش دمخور نمیشم 

اخه فرض کن گوش قربونی یا شعله زرد نزری رو زنگ بزنم بگم مصرف داری، یا سوقاتی ؟

آره مشکلی نیست

بعدا دیگه نمیتونه بگه بد بود یا چی

اون موقع میگی من که ازت پرسیدم میگفتی نه لازم نداری

اگر علاقه دارید بدونید مسیر زندگیتون به چه شکل پیش میره من در زمينه ستاره شناسی و بررسی چارت تولد فعاليت دارم🌿😇💚

زندایی منم اینجوریه ولی حس حسادت نه ولی در از انرژی منفی هست من وقتی باهاش هستم به شدت سطح اینرژیم م ...

وای اصلا میفهمم چی میگی ، دقیقا سطح انرژی منم پایین میاد و اصلا بعد از مهمونی من رشار از حس بدم

آره مشکلی نیستبعدا دیگه نمیتونه بگه بد بود یا چیاون موقع میگی من که ازت پرسیدم میگفتی نه لازم نداری

باشه اینم امتحان میکنم 

من ینی هررررررررررررررررچی بهشون هدیه دادم بعدها پشت سرم حرف زده ، من طلاهم بهش بدم میگه اشغاله

باشه اینم امتحان میکنم من ینی هررررررررررررررررچی بهشون هدیه دادم بعدها پشت سرم حرف زده ، من طلاهم ب ...

به رفتاراش واکنش نشون نده

اون موقع حس بهتری ازت میگیره و خودشم رفتارش نرمال میشه