2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قرصشو میخوردم

گونه هام خیلی قشنگ شده بود سفت شده بود پوستم و ابرسانی ‌..

اما حیف بهم نساخت جوش فوران کرد دیگه نتونستم بخورم

بعدم که قطع کردم برگشت به حالت قبلی.

الهی به امید خودت...  
من قرصشو میخوردمگونه هام خیلی قشنگ شده بود سفت شده بود پوستم و ابرسانی ‌..اما حیف بهم نساخت جوش فورا ...

اگه اشتباه نکنم زینک داره باید با خوارکی هایی که مس داره حتما استفاده کنی  برای اینکه تاثیر دائم داشته باشه حداقل سه ماه باید مصرف بشه

من قرصشو میخوردمگونه هام خیلی قشنگ شده بود سفت شده بود پوستم و ابرسانی ‌..اما حیف بهم نساخت جوش فورا ...

چه مارکی؟؟ 

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
اگه اشتباه نکنم زینک داره باید با خوارکی هایی که مس داره حتما استفاده کنی برای اینکه تاثیر دائم داش ...

برای من کلاژن گلد بود فکر نکنم زینک داشت. جوشای بدی باهاش زدم اندازه گردو. دکتر گفت حساسیت داری

الهی به امید خودت...