2777
2789

من باید همش دهنم بجنبه چون وزنم کمه بعد خوردن هم خرج داره دیگه همش باید توی خونه بیسکوییت و شیر و بادوم زمینی و این چیزا باشه 

بعد من روم نمیشه همش ب مامانم اینا بگم بخرن چون تا یه حدی خریدنش عادیه 🥲ولی من زیادی دارم میخورم  (دکتر برنامه داده)

با پس اندازای خودم برم بخرم؟ یا الکی حساس شدم بهشون بگم بخرن؟ 

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برنامه ات رو بده مادرت بگو برای دو هفته اینا لازمه بخرن یه جا

اخه برنامم روزانه نیست.دکتر چند تا آپشن داده واسه هر وعده خودم باید انتخاب کنم. وعده غذایی رو مشکلی نیست ولی میان وعده هارو زیاد میخورم مثلا ی بسته ساقه طلایی رو یه روزه میخورم😐😂

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡

ورزش کن خودت بعدش بخور...تاثیرش بیشتره

باشگاه هم میرم ولی مشکل اینه ک سریع تموم میشن خوراکی ها چون باید زیاد بخورم بعد روم نمیشه بگم بخرن

اخه برنامم روزانه نیست.دکتر چند تا آپشن داده واسه هر وعده خودم باید انتخاب کنم. وعده غذایی رو مشکلی ...

باشه

بگو یه جعبه یا قوطی بگیرن برات

اینجوری معذب نمیشی تند تند درخواست کنی

فروشگاه های کوروش و اینا هم ارزونتر میدن

اپلیکیشن اکالا رو نصب کن اونم بعصی وقتها ارزونتره