من باید همش دهنم بجنبه چون وزنم کمه بعد خوردن هم خرج داره دیگه همش باید توی خونه بیسکوییت و شیر و بادوم زمینی و این چیزا باشه
بعد من روم نمیشه همش ب مامانم اینا بگم بخرن چون تا یه حدی خریدنش عادیه 🥲ولی من زیادی دارم میخورم (دکتر برنامه داده)
با پس اندازای خودم برم بخرم؟ یا الکی حساس شدم بهشون بگم بخرن؟
تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡
برنامه ات رو بده مادرت بگو برای دو هفته اینا لازمه بخرن یه جا
اخه برنامم روزانه نیست.دکتر چند تا آپشن داده واسه هر وعده خودم باید انتخاب کنم. وعده غذایی رو مشکلی نیست ولی میان وعده هارو زیاد میخورم مثلا ی بسته ساقه طلایی رو یه روزه میخورم😐😂
تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡
باشگاه هم میرم ولی مشکل اینه ک سریع تموم میشن خوراکی ها چون باید زیاد بخورم بعد روم نمیشه بگم بخرن