2777
2789

آبروم پیش خانواده شوهرم رفته مشکلی ندارن داداشم از مکه اومده پدرشوهرم رنگ زده برای تبریک جوابشو از عمد نمی‌ده شوهرم که زنگ میزنه باید سه چهار بار بزنه شاااید بابام جوابشو بده بخدا زشته چقد دروغ بگم نامزدم مادر شوهرم الان زنگ زد ب دروغ گفتم کلی مهمون داریم که بفهمه بابام ناخواسته جواب نداده چیکار کنم بچه ها چقدر دروغ بگم 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی والا نامزدم و پدرش بدی نکردن به ما

به نامزدت بگو بابام کلا جواب تلفن کسیو نمیده همیشه ازدستش اسیریم بگو شاید یجوراختلاله نمدونم استرس میگیره هیچ وقت میونش با تلفن خوب نبود

اونم بعدا به خانوادش میگه جامیفته

حضوری بابات تحویلشون میگیره؟؟؟؟

لایک نکنید❌️کاربری دست دونفرمونه که دوستیم لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.

به نامزدت بگو بابام کلا جواب تلفن کسیو نمیده همیشه ازدستش اسیریم بگو شاید یجوراختلاله نمدونم استرس م ...

اره میگیره ولی از عمد محل نمیزارع زنگش رو زاهمون دوره بیشتر ارتباط با تلفتنه

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید