2777
2789

لطفاً غذاهای محلی تون رو که کمتر ازش تو فضای مجازی گفته شده و مردم نمی‌دونن رو بگید مصلا خورشت ماست برای اصفهان و کوفته برای تبریز و...اکثرا می‌دونن یک چیزی بگید که کمتر شنیده باشیم 😍😍

می‌تونه دسر باشه غذا باشه حلوا باشه ساندویچ باشه هر چیزی دوست دارید بگید اگه دوست داشتید مواد اولیه شو هم بگید🥹🌈🌠💖

۱ رنگینک خرما

۲ پکوره برای بلوچستان هست

۳ دیگچه مشهدی 

۴ بریانی بلوچستان 

۵ ترحلوا شیرازی

۶ آش لخشک مشهدی

۷چای کرک فوق العادسسسسسس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ترخینه

خورش خلال

خورش کنگر

خورش لوبیا سبز

تخم مرغ و سیر(سبزی) 

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

اراک آبگوشت کشک داره عالیه

آش ترخینه هم داره که البته شهرهای غرب کشور همه‌شون دارن

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
وای خورشت لوبیا سبز رو نشنیده بودم که جالب

هیچکس نخورده😂😂

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

اسمش لندو هست 

گندم مخصوص بریان کردن پیدا میکنی میشوری خشک میکنی بعد بریون میکنی 

خرما رو پوست و هسته میگیری در روغن تفت میدی و گندم هایی ک بریون کردی رو بهش اضافه میکنی و ب شکل توپ درمیاری و شکل میدی 

بعد از سرد شدن میل میکنی 

خیلی سیر نگه میداره آذوقه روزهای سخته

اسمش لندو هست گندم مخصوص بریان کردن پیدا میکنی میشوری خشک میکنی بعد بریون میکنی خرما رو پوست و هسته ...

چقد جالب بود گندم مخصوص رو از که مغازه های باید پیدا کنم؟

چه جالب چی داره داخل آبگوشتش

عین آبگوشت متداول گوشت و حبوبات داره، ولی رب و سیب زمینی نداره، به جاش بادمجون یا چغندر و کشک و نعناع داغ می‌ریزن

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

دوا ("و" رو "او" تلفظ کنید)

شله ماشکی

بویراحمد

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!