2777
2789
عنوان

از سیاست های رفتاری بگید کیا با خانواده شوهر تو یک ساختمونن

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 28 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما تویه شاختمونیم ولی دریغ از یه رفت و امد،برا خودشون میرن میان هیچ کمکی نمیکنن،میدونم وظیفه نیست ولی عین غریبه هستن ،میرفتم با غریبه همسایه میشدم بهتر بود برام

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

و منی که بعد از 9 سال زندگی جدا شوهرم مبخواد بریم و با پدرش ویلایی بگیریم... منم بخاطر حیاط و شرایط ممکنه قبول کنم... رابطمم با خانوادش جوری بوده. دعوت کردم اومدن و دعوت کردن رفتم. توضیحات ندادم از اهدافم نگفتم. ولی فوق العاده حمایتگر هست پدر شوهرم 

⛔️درخواست دوستی ندید🚫
ما همه خانواده شوهرم توی یک آپارتمان هفت طبقه هستیم هر کدوم یک طبقه از اول ازدواج باهاشون خوب بودم و ...

البته با خانواده خودمم همینطورم اونا هم اگه دعوت کنم میان 

خیلی خیلی هم صمیمی بشید روتون بهم باز میشه

گر نگهدار من آن است که من میدانم...
کاش تو خفه شی تو همه تاپیکا ضد زن هستی

تاپیکاش رو نگاه کنی صد درصد مرد زن نماست

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
نمیشم تا بسوووزیبه همین خیال باااشید که پای همه ببرید خخ

فعلا کسی ک ماتحتش سوخته شمایی  تا چشت بترکه امثال ما ک زورت میان روز ب روز بیشتر میشیم

کاربر زن نما 

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 
چرا نیان نرن مگه خانواده پسر دم راهی ان

پسرشون آزاده بره وبیادعروس کمترمیره جه ربطی داشت

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

خیلی وقته میشناسمش قطعا آقاس تو همه تاپیکا ضد زنه

البته حیف اسم آقا.

یه نره.... که افتاده وسط خانمها

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
شوهرت پیش بقیه باهات خوب باشه ، نقطه ضعف نشون ندی تا میتونی باهاشون خوب باش

آره شوهرت اگه اجازه نده دخالت کنن بارفتاروگفتارش بقیه هم به خودشون اجازه نمیدن

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

خیلی وقته میشناسمش قطعا آقاس تو همه تاپیکا ضد زنه

ساده اونهایی که گول خوردند و تو گره‌های تلگرامی که راه به راه  واسه خانمها زده عضو شدند

ساده اونهایی که گول خوردند و تو گره‌های تلگرامی که راه به راه واسه خانمها زده عضو شدند

وای دقیقا 

همه میدونن ک اقاس مشخص نیس صدای زنونه ای ک واسه اون کاربرای ساده میفرسته از کیه 

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه...