2777
2789

بگید ببینم چیکار کنیم نیان نرن دخالت نکنن

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به حد کافی پذیرایی کن نه زیاد نه کم

زیاد نرو خونشون ... مگر برای یکی دو ساعت اونم با بعد نهار یا شام...

هر وقت دعوتتون کرد برید برای نهار و شام

از برنامه هاتون نگید

زیاد خودمونی نشید... نه اینکه اصلا حرف نزنین یا قیافه بگیری.. بلکه هر وقت نظر خواستن نظر بده و زیاد مثل خانواده خودت راحت نباش 

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

من۱سالودوماه تویک خونه باخانواده شوهرم زندگی کردم اصلاتجربه خوبی ندارم اصلا

الانم یک کوچه فاصله داریم ولی خب بازم خیلی بهتره

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

ما همه خانواده شوهرم توی یک آپارتمان هفت طبقه هستیم هر کدوم یک طبقه از اول ازدواج باهاشون خوب بودم ولی زیاد رفت و آمد نکردم مدتی یکبار رفتم و اومدم اونا هم عادت کردن نیان زیاد

در طول سال فقط عید میان یا زمانی که دعوت کنم وگرنه دیگه نمیان البته بستگی به اخلاق اونا هم داره خانواده همسر من انصافا اهل دخالت نیستن 

گر نگهدار من آن است که من میدانم...

این رفتار هایی ک گفتمو برای خانواده خودتم داشته باش ..

بعدا با خانواده خودت زیاد رفت و امد نکنی ..‌چون شوهرت حساس میشه و قطعا سمت خانوادش میره

تعادل و رعایت کن

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

ولی خیلیاهستن تویک ساختمان زندگی میکنن خیلیم خوشن باهم بستگی به اخلاقیات داره

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!