2777
2789
خب افسردگی شدید داره نمیتونه حالش خوب نیست

یکی از علت های اصلی افسردگی در جهان بیکاریه فکر کردید چرا ژاپنی ها افسرده نیستن چون تا ۸۰ سالگی شاغلن پس طبیعیه افسرده باشه بهانه ای نیست سر کار نره

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run  🔮🪄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خانوادش پول نمیگیره در حد خورد خوراک

اینجوری که سخته .برا لباس اینا چیکار میکنه حداقل به خاطر خرجای خودش بره فروشندگی اینا اگرم که تحصیلات داره بره سراغ کار مرتبط با رشتش

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وا یعنی چه مگه همه باید شاغل باشن اگر وضع مالیشون اوکیه نه اصلا نیازی نداره کار کنه

ممنون فکر میکنم فامیل من به چشم یه مفت خور میبینن چون نه ازدواج کردم نه شاغلم واقعا حالم خوب نیست بتونم کار کنم

وا یعنی چه مگه همه باید شاغل باشن اگر وضع مالیشون اوکیه نه اصلا نیازی نداره کار کنه

اتفاقا فقیر بدبخت هست که کار نمیکنه معمولا پولدارها اکثرا شاغل هستن نه بخاطر پولش بلکه بخاطر همین که افسرده نشن 

الان ژاپنیا تا ۸۰ سالگی شاغلن 

ایرانیا ۳۰ سالش نشده میگه پول داری خب نیازی نداری نیاز چیه مگه شغل فقط بخاطر نیاز مالیه 🤣

آدم سالم تا زنده هست باید فعالیت داشته باشه 

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run  🔮🪄

اتفاقا فقیر بدبخت هست که کار نمیکنه معمولا پولدارها اکثرا شاغل هستن نه بخاطر پولش بلکه بخاطر همین که ...

این طرز فکر شماست اتفاقا اکثر کسایی که من دیدم برای نیاز و از روی اجبار کار میکنن کسی که پولداره دنبال تفریح و عشق و حاله نه که خودشو فرسوده و پیر کنه مخصوصا زن حالا مرد فرق میکنه آناتومی بدنش

ممنون فکر میکنم فامیل من به چشم یه مفت خور میبینن چون نه ازدواج کردم نه شاغلم واقعا حالم خوب نیست بت ...

خب برو ادامه تحصیل بده یا کارهای هنری یاد بگیر ورزش کن حتما نباید کار کنی که خونه نشین نباش افسردگیت بدتر میشه

این طرز فکر شماست اتفاقا اکثر کسایی که من دیدم برای نیاز و از روی اجبار کار میکنن کسی که پولداره دنب ...

اتفاقا اون بی شغلی هست که پیری و فرسودگی میاره  ، شما در دوران بی پولی هستی که تفکرت اینه اگه پول به دست بیاری میبینی که شاغل بودن فقط بخاطر پول نیست و یه مدت بیکار باشی افسردگی و پیری میاد سراغت 

طرف کارخونه داره هر ماه ۱۰۰ میلیارد تومن سود خالص داره نمیگه برم بیکاربشم اونوقت شما نظرت اینه جالبه