2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن عزیزم چ زشتی کسی توقع نداره خانم نون اور خانه باشه که اکثر خانما برای دل خودشون و خرجای ارایش بهداشتی خودشون کار میکنن اگه هم‌کار نمیکنی لاقل کلاسی چیزی برو افسرده نشی توخونه

قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .

برو یه سرچ کن درصد زنای شاغل رو تو کشور خودمون ببین که چقدر سهم دارن تو داشتن شغل بعد ابراز نگرانی کن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

من چون مستقل بودن دوست دارم پیشنهاد میکنم برای تغییر حال روحی خودش حتما به این موضوع فکر کنه اما خب خوب یا بد اش تعیین نمیکنم 

اما دختر قوی و مستقلی تو ذهنم جلوه نمیکنه چون این نظر دارم زندگی فقط یکبار تکرار میشه پس باید بهترین خودمون باشیم ...

از نظر من چه پسر چه دختر که سنش بالا هست یعنی بالای مثلا ۲۲ سال اگه بیکار باشه خیلی زشته و خیلی هم دوست ندارم با همچین آدمی رابطه داشته باشم مگه اینکه متاهل باشه و خانه دار باشه اون بحثش فرق میکنه خانه داری هم خودش یه شغله بلاخره

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run  🔮🪄