2777
2789
تاحالا برای بهبودش کاری کردید؟راه درمان را می دونید؟

راستش چند بار تلاش کردم به ترسم اعتنایی نکنم و بخوابم 

ولی بعضی شبا واقعا میترسم. حس امنیت میکنم وقتی چراغ روشنه

نه راستش هیچی راجبش نمیدونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راستش چند بار تلاش کردم به ترسم اعتنایی نکنم و بخوابم ولی بعضی شبا واقعا میترسم. حس امنیت میکنم وقتی ...

درمان میشه. ولی خوب اصولی داره. درخواست بدید‌. و اونجا بنویسید چه زمانی هایی بیشتر ترسیدید چه زمانی هایی کمتر‌.

ارشد روانشناسی، رواندمانگر، تراپیست 

من توخونه نشستم عادی یهویی نفسم میگیره دست وپام سست میشه وتپشم خیلی بالامیره بااینکه قرص پرانول میخو ...

باید با شروع رواندرمانی به سمت حذف اضطراب برید بدنتان در برابر این مقدار پرورانول مقاوم شده. یا باید زیادش کنید که کار درستی نیست یا رواندرمانی را شروع کنید.تا قرص هم حذف بشه. تا حالا رواندرمانی رفتید؟

وای من فوبیای سوسک دارم وحشتناک میبینم تا مرز سکته میرم تا 2 ساعتم مور مورم میشه اونم تو ی اندازه خا ...

نشخوار ذهنی هم دارید؟ خوابتون چطوره؟ وسواس چطور؟

شبانه روز استرس دارم بخاطردخترم که، 6سالشه ودیابت گرفته دلخوشی وآرامشم رفته فشاررومه حافظه ام خیلی خ ...

زیاد بهش فکر می کنید؟ خودتون را مقصر می دونید؟ قرص می خوره؟

من اضطراب دارم اما می‌ترسم اگه توضیحش بدم باعث شه تو سر بقیه هم بیفته ..اگه وقت داشتین و مشکلی نبود ...

بله. درخواست بدید.

من اضطراب دارم اصلا آرامش ندارم و نمیتونم از زندگی و لحظه هام لذت ببرم. یه نگرانی پنهانی تو دلم هست ...

نگرانی پنهان را نمی دونی چیه؟ شبیه دلشوره است؟