2777
2789
یعنی چیزی نبوده که می تونسید جلوش را بگیرید ولی نگرفتید. اول کاری که باید بکنید اینکه که بتونید موضو ...

خب نه چیزی نبوده که بشه جلوش وگرفت 

انسولین ومشکلی نداره 

ولی کنترل نمیکنه خوردنش رو 

تلگرام ندارم متاسفانه

باید با شروع رواندرمانی به سمت حذف اضطراب برید بدنتان در برابر این مقدار پرورانول مقاوم شده. یا باید ...

ممنون ازراهنماییتون نه نرفتم بامشاوره های زیادی تلفنی صحبتم کردم کمک خاصی نکردن الانم ازصبح بیدارمیشم دائمانگران وناامیدم مثلابه فکراینکه نکنه بچه هام مریض بشن نکنه مشکلی داشته باشن من ندونم نکنه برن بیرون اتفاقی بیفته براشون نکنه خودم مشکلی دارم نمیدونم...البته همه اینازمانی اتفاق افتادکه هی دخترم مریض شدهی بردم دکتریعنی توشش ماه بیشتراز ۳۰باردکتربردمش هرکدوم یه چیزی میگن یکی میگه رفلاکس داره کلی دارومیده یکی میگه سینوزیت یکی ورم لوزه ومدام داروهای تکراری وازون موقع به بعدیه طرف گردنم میگیره ومشکل توبلعیدن پیدامیکنم تامدتی واینهامنوافسرده وناامیدکرده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب نه چیزی نبوده که بشه جلوش وگرفت انسولین ومشکلی نداره ولی کنترل نمیکنه خوردنش رو تلگرام ندارم متاس ...

بچه که نمی تونه کنترل کنه. باید شما براش برنامه بذارید. و براش توضیحات لازم را بدید. پادکست های نشخوار ذهنی در تلگرام درمان رواندرمانی شماست. اگر نصب کردید بگید تا بهتون لینکش را بدم.

ارشد روانشناسی، رواندمانگر، تراپیست 

ممنون ازراهنماییتون نه نرفتم بامشاوره های زیادی تلفنی صحبتم کردم کمک خاصی نکردن الانم ازصبح بیدارمیش ...

وضعیت کلی زندگیتون چطوره؟ با همسرتون رابطه گرم و صمیمی دارید؟ دوستان صمیمی دارید؟ تفریحات دارید؟ مسافرت می روید؟

وضعیت کلی زندگیتون چطوره؟ با همسرتون رابطه گرم و صمیمی دارید؟ دوستان صمیمی دارید؟ تفریحات دارید؟ مسا ...

همسرم آدم خشکیه اهل شوخی ومسافرت وگردش نیست کلن زیادخونه نیست مسافرت وبیرون رفتن کلن تعطیله گاهی اوقات یک شب درماه میریم رستورانی جایی نزدیک،دوتا دوست صمیمی داشتم یکیش رفت یه شهردیگه یکیش رفت خارج ارتباطم بایکیشون قطع شدیکیشون هرازگاهی باهم صحبت میکنیم خانوادم هم کنارم نیستن یه شهردیگه رفتن وچندماه یک بارهمدیگرومیبینیم

بله من 2سال کنترل کردم شدیدا الان دیگه حاضرنیس گوش بده ومن بریدم ممنونم از لطفتون

برای اینکه نبری سعی کن کمک بگیرید. پرستار. مهدکودک. اول باید حواستون به خودتون باشه. مادرانی که بچه های دیابتی دارند را پیدا کنید گروه بزنید با هم در تبادل راهکار باشید.

یک ساعت های از روز را بدیدشون در همسرتون و برای خودتون باشید. موضوعات اضطرابی یا روانی غیر از مسئله بچه هم دارید؟

همسرم آدم خشکیه اهل شوخی ومسافرت وگردش نیست کلن زیادخونه نیست مسافرت وبیرون رفتن کلن تعطیله گاهی اوق ...

در تلگرام می تونید پادکست گوش کنید آدرس کانال بدهم بهتون؟

برای اینکه نبری سعی کن کمک بگیرید. پرستار. مهدکودک. اول باید حواستون به خودتون باشه. مادرانی که بچه ...

نه من کل فکرم این بچه است موضوع زیاده ولی کمرنگن برام 

خودم استرسی شدم دیگه 

دست کمک ندارم متاسفانه همسرم خیلی کمرنگ همکاری دارن 

ومن شهرغریبم

نه من کل فکرم این بچه است موضوع زیاده ولی کمرنگن برام خودم استرسی شدم دیگه دست کمک ندارم متاسفانه هم ...

ممکنه راهکارها خیلی سخت باشند ولی باید انجامش بدید. همسرتون داره از موضوع اجتناب می کنه. بهشون بگید که اگر کمک نکنه ممکنه شما از پا در بیاید و همین الانشم شرایط خیلی پیچیده شده. الزاما باید ساعت هایی را برای خودتون آزاد کنید.