2777
2789
عنوان

خواستگارم خسیسه بنظرتون

726 بازدید | 65 پست

من یکماهی هست با ایشون در حال اشنایی هستیم

از ی استانیم اما دوساعت فاصله داریم دوسه بار ایشون اومدن شهرما دوسه بار من رفتم شهر ایشون

مشاوره هم داریم میریم

ایشون مثلا میریم بیرون میوه میخره  مثلا دوتا موز دوتا سیب ...یه بار غذا بیرون خوردیم

ی بار من بردم از خونه

یه بار برام گل گرفت 

مثلا میگ لامپ اضاف نباید تو خونه روشن باشه شارژر ک ب گوشی وصل نیس نباید ب پریز باشه یا حتی سماور میگ چون یکسره روشنه اصرافه میگ مگ چن بار ادم در روز چایی میخوره خب همون موقع با کتری درست میکنه

اینا رفتاراش بود  ولی مثلا هر موقع من رفتم پیشش پول توجیبی برام زده در حده یک تومن.  لباس خاستم بخرم پول برام زده ‌... البته من بهش گفتم نیازی ندارم نزن  ولی زده حالا بنظر شما خسیسه یا نه؟؟؟

مثلا میگ برو گواهینامه بگیر هزینش میدم یا کلاسی چیزی میخای بری برو ولی باهاش بیرون ک میرم زیاد خرید نمیکنه و ی باری هم ک غذا خرید ساندویج بود کلا شد ۱۵۰ تومن ولی پول برام ب کارتم میزنه بدون اجازه خودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه قبل از نامردی و عقد ، فقط با یه خواستگاری، پول به حساب طرف بزنه عجیبه، و خب نشونه خساست هم نیس ...

برای خودمم عجیبه از روی شمارم شماره کارتمو پیدا کرده بود و زده بود بلو بانک انگار اینجوریه.. خیلی عجیبه کاراش

نمیدونم از یه طرف داره برات پول میزنه از به طرف هم اونجوریشاید داره اقتصادی رفتار میکنه که به جای بر ...

اره خودم برام عجیبه تا ی رفتار خسیس از خودش نشون میده میگم خسیسه باز میبینم پول زده تو یکماه پنج شش باز پول زده 

خودم خیلی برام سواله اگ خسیسه چرا تا الان پنج شش ملیون پول برام زده؟دو شخصیتیه انگار

چون میخواد نشون بده که نیست ولی تو رفتارهای اجتماعی سختشه پنهان کنه و یا اینکه با خودش میگه فلان خرج رو نمیکنم به جاش نقد میریزم توحسابش بعدا اگه ازدواج نکردیم بتونم پس بگیرم😁

چون میخواد نشون بده که نیست ولی تو رفتارهای اجتماعی سختشه پنهان کنه و یا اینکه با خودش میگه فلان خرج ...

اگ ازدواج نکنیم ک خودم پس میدم حالا ایندفه اینا رو ب مشاور بگم یا ن؟ من خودم ادم ولخرج نیستم اما خسیسم نیستم

مشاوره هم ک میریم میگ اوکی هستین ازدواجتون خوبه