2777
2789
نه عزیزم واسه قد خودم میتونم بگم ۱۶۸ من به ۷۰ برسم کاملا پر میشم ولی اینجا ۸۵ ۸۷ کیلو هستن انگار

اینجا وقتی میگی چاق همه فکرشون میره بالای صد کیلو تازه دیدم یکی می‌گفت نود کیلوام چاق نیستم امدامم عالیه قدمم ۱۵۰🙄

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

حالا مطمئنی چاق دوست دارن؟شاید منظورشون تو پرهحالا بیخیال الان اسکینی مده و ملاک اندام خوب فیت بودنه ...

بله خودم دیدم چاق بودن 

پر رو که منم دوست دارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میفهمم چی میگی اندام بزرگ حتی با وجود چربیهای شکم و پهلو؟ اینه که سوال برانگیزه که به این قیمت؟خب مع ...

ازهمه اینطور نیست خیلیا اندام برجسته دارن ولی چاق هم نیستن بعدم عزیزم یسری مردا بد سلیقه هستن

زن های کورد خیلی خوش اندامن

فدااات😎✌

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

هرکسی جذابیت خودشو داره (چاق نیستم ۴۶ کیلو ام )

قطعا همینه با هر قد و استخوان‌بندی میشه تناسب داشت 

یکی لاغر میخواد بمونه یکی مثل من از لاغری به پر شدن تمایل داره یکی چاقه میخواد پر باشه یا لاغر کم میکنه ولی برام سواله افراد خوش‌تیپ و باجایگاه اجتماعی خوب به اشتراک همسر خوشگل ولی چاق اینکه میگم چاق واقعا چاق داشتن 

دمبه دارن

🤣🤣

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

این حرفارو از کجا میاری ؟؟؟؟ والا اینجا زن قد بلند و توپر رو خیلی میپرستن ...اینجا اکثرا قد بلند دوس ...

من تهران زندگی می‌کنم مدتی اومدم شمال دارم میبینم زوج‌ها رو 

خودمم قدم ۱۶۸ وزنم باید الآن ۶۴ ۵ باشم