2777
2789
زنده باشید پرچمتون بالاست

قربانت😎✌

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

من کلا پوستم نرمهچ چاق باشم چ لاغر همه بهم میگن نرمی🤣واقعا باشگاه خیلی خوبه من تو خونه داشتم افسرده ...

مچکرم

اره باشگاه خیلی خوبه من باله و ژیمناستیک هم میرفتم بدنم انعطاف پذیر شده بود کاش ادامه میدادم

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت عزیزمامضام نوستالژیه خودمم دوسش دارم

اره خیلی قشنگه

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

احتمالا راننده تریلی اطرافتون زیاد باشه

نه عزیزم اگر راننده تریلی بودن که خب تاپیک نمیزدم بابتش 

چون تحصیلکرده و جایگاه اجتماعی خوب دارن برام سواله برای چی بلااستثنا همه تو ویژگی داشتن زن چاق مشترک هستن!؟

من میشناسم طرف خیلییی لاغر و اسکینی هست شدیدا بوی عرق و ...میده جوری که نمیتونی از کنارش رد بشی ...ن ...

اخه لاغرها کمتر عرق میکنن اما افراد چاق خیلی زیاد ،افراد لاغر هرروز باید دوس بگیرن اما افراد چاق روزی دوبارم دوش بگیرن بازم بو میدن،من دوتابچه دارم یکی لاغر ویکی چاقه ،چاقه همش درگیرشم همش میبرمش حمام عرق سوز میشه ،روزی دوبارم بردمش اما لاغره گاهی یروز درمیون بردم واصلا مشملی نداره،

ارهههه میدونی خیلی ناراحت میشم وقتی میگن از چاقا متنفرن مگه ما ادم نیستیم فقط لاغرا ادم هستن؟؟

آره بابا ، اتفاقا الان دوباره چاقی مد شده ، ما خودمون الکی اعتماد بنفس نداریم وگرنه الان اکثرا پسرای تستسترون بالا دنبال دخترهای چاقن

نه عزیزم اگر راننده تریلی بودن که خب تاپیک نمیزدم بابتش چون تحصیلکرده و جایگاه اجتماعی خوب دارن برام ...

عزیزم همه که یک نظر نیستند اما 

احتمالا مثال همون قرمه سبزی باشه که اکثر ایرانیان دوست دارند 

دلایلش هم که یک جورایی مشخص هست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
پاشو برو باشگاه زدن این حرفا لاغرت نمیکنه

وای خدایا به خدا به کی قسم برو اصلا داخل تاپیکام نگاه کن من خودمو کشتم شدم ۶۳کیلو با قد ۱۶۸ 

دارم به ۷۰ میرسونم منتها با تمرین که شکم و پهلو نیارم که آخر زدم به سیم آخر گفتم به درک میرم شکم رو عمل میکنم 

من همیشه لاغر بودم اونم از نوع استخوان‌بندی ظریف 

اینجا همه طوری نگام میکنن انگار ایراد دارم 

نه عزیزم اگر راننده تریلی بودن که خب تاپیک نمیزدم بابتش چون تحصیلکرده و جایگاه اجتماعی خوب دارن برام ...

عزیزم هرکی یه سلیقه ایی داره 

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

من لاغرم دو تا خاستگارم نپسندیدن بخاطر لاغری خوششون نیومد.

خیلی دلشون بخواد لاغری بی بی فیس الان روبورس

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

دوست من چاقه خیلی سفید بور هم هست اینقدر تو خیابون نگاهش میکنن خودم معذب میشم

منم دوستای این مدلی داشتم تو دانشگاه سفید و چاق 

به خداااا یکسری استادای دانشگاه میخواستن براش بمیرن اینو یادم رفت بنویسم چون فکر کردم تهران این مدلی نبود یادم انداختی دانشگاه رو