2777
2789

هیکل فقط خودم و بس!😎✌ قد ۱۸۱ اندام توپر پایین تنه تحلیل و بالا تنه لاغر اصلا ...😎✌

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

تو رو خدا نگین اینجوری یعنی من کورم؟ من خودم بلندباریکم چاق نیستم که به نفع خودم بخوام چنین چیزی بگم ...

والا من که همچین چیزی ندیدم اتفاقا هر چی دیدم برعکس هستن یعنی دنبال چاق اصلا نیستن 

حتی آقایون سن بالا هم دیگه زن چاق نمیپسندن ...همه زن خوش اندام میخوان 

نمی‌دونم شما کجا زندگی می‌کنی که سلیقه ها اینطوریه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر تمسخر و بی ادبی و توهین تو این تاپیک دیده می‌شه

حوصله بحث ندارم ولی کسی که می‌خونه دقیقا می‌فهمه که منظورم خودش هست یا نه

زشته بابا .. زشته .. جمع کنید

سلامتی و علاقه خودتون رو در نظر بگیرین گور بابای مردا و آدمایی که حرف مفت می‌زنن

منظور مردا از توپر یه کمر زیر هفتاده با سینه سایز نود و باسن یالای ۱٠٠ ولی خب زن طبیعی همچین ویژگی نداره هیجوقت نمیتونی ران خیلی پر داشته باشی و با کمر خیلی باریک همه با هم تناسب دارند پس هرچی هستی خودتو قبول کن

😎💚🐬
ببین نگی چاق من توپرم قدم ۱۶۱ـ۱۶۲ وزنم ۶۴ـ۶۵ کسی تا حالا بهم نگفته چاق اینو گفتم که نگی چاقه اومده ط ...

چون توپر هم نیستی معمولی هستی

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

دهه پنجاه و چهل بله چاق دوست میداشتن چون اون موقع تصور میکردن غذا خیلی ارزشمنده و کسی که چاقه خیلی سالمه :/ و خانمای اون موقع هم تا خرخره میخوردم متاسفانه

وگرنه الان اکثرا یا لاغر دوست دارن یا توپر( مثل ماهرخ عشق ابدی)

با باشگاه و رژیم؟من توپرم دارم میرم به چاقی واقعا بدم میاد نمیتونم نخورم

بله

رژیمم سخت نیست تقریبا همه چی میخورم حتی شیرینی

ولی به اندازه و با کالری شماری

منم ی مدت خیلی شيريني خوردم چاق شدم وگرنه قبلا 64 ثابت بودم 

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

حتما سنشون‌ خیلی بالاس و دهاتین وگرنه من کسی و ندیدم چاق دوست داشته باشه

تحصیلکرده جای خوب شمال ساکنن پولدار 

میام اینجا احساس میکنم خلال دیده میشم و واقعا درکشون نمیکنم 

چرا زن چاق دوست دارن😳

منظور مردا از توپر یه کمر زیر هفتاده با سینه سایز نود و باسن یالای ۱٠٠ ولی خب زن طبیعی همچین ویژگی ن ...

من ران و باسنم خیلی تپله جوری که شلوار لی اصلا پام نمیره با شکم ندارم زیادم 😁 

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

بشی ۶۵ عالی میشیخودم ۱۶۸ وزن ۴۰🤣

اره خودمم نظرم همینه 

بعضیا میگن 60 بشو یا 55

ولی من معتقدم زن باید حداقل ی خورده گوشت داشته باشه🤣

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣