2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم نمیتونم استرس ازخودم دور کنمترشحاتم زیاد تر شدهسینه هام حساس شدنقبل پریودی ی مشت جوش میزدم ولی ...

مطمعنم باردار نیستی، منم انقدر ترشحات داشتم که میگفتم قطعا باردارم ولی رفتم آزمایش دادم منفی بود، تا الان بالای ۲۰ تاهم بیبی چک زدم،

اینماه من شنیدم خیلیا عقب انداختن نمیدونم علتش چیه

مطمعنم باردار نیستی، منم انقدر ترشحات داشتم که میگفتم قطعا باردارم ولی رفتم آزمایش دادم منفی بود، تا ...

خداکنه چیزی نباشه

یک ماه دیگ میرم سر زندگیم ولی دانشجوام شهر دیگ خیلی میترسم سراین ک نتونم‌مراقبش باشم

مطمعنم باردار نیستی، منم انقدر ترشحات داشتم که میگفتم قطعا باردارم ولی رفتم آزمایش دادم منفی بود، تا ...

عزیزم مرسی اروم شدم یکم تا‌شوهرم بیداربشع میگم بره بی بی چک بخره

عزیزم مرسی اروم شدم یکم تا‌شوهرم بیداربشع میگم بره بی بی چک بخره

آره حتما بیبی چک بزن و بیا نتیجشو بگو،

من امروز صبحم دوباره زدم کاملا منفی بود،

اینروزا باردار شدن اصلا به این راحتیا نیست انقدر باید آدم تلاش کنه تا یه بیبی چک مثبت ببینه

شوهرم میگه من خیلی خیلی مراقب بودم

ولی بازم میترسم

حتی یدونه جوش نزدم عزیزم 

سینه هامم زیاد دردنیست 

آره حتما بیبی چک بزن و بیا نتیجشو بگو،من امروز صبحم دوباره زدم کاملا منفی بود،اینروزا باردار شدن اصل ...

امروز بی بی چک میزنم میام بهت میگم اگر منفی بود میرم دکتر زنان برام امپول بنویسه

اخلاقم خیلی بد شده 

اعصاب اصلا ندارم

آره حتما بیبی چک بزن و بیا نتیجشو بگو،من امروز صبحم دوباره زدم کاملا منفی بود،اینروزا باردار شدن اصل ...

عزیزم ببخشید میگم ولی مدام استرس دارم

بعد فک میکنم پریود شدم 

نگاه میکنم تا ترشح سفیده

عزیزم چون شما باردار نبودی دلیل نمیشه که اسی هم باردار نباشه

به نظرم باید بی بی چک بزنه

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

عزیزم چون شما باردار نبودی دلیل نمیشه که اسی هم باردار نباشهبه نظرم باید بی بی چک بزنه

خب منم که بهش گفتم بیبی چک بزنه ولی الکی به خودش استرس وارد نکنه، همین استرس باعث میشه هی عقب بیوفته،

من خودمم هنوز بیبی چک میزنم تا وقتی که پریود بشم