mehrdad2344 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/06 تعداد پست: 1000 عنوان از چه راهی میشه راحتتر خودمو خلاص کنم 394 بازدید | 56 پست قرص برنج خیلی داغونه . ی راه بگید 1404/05/23 | 15:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baran24 عضویت: 1396/06/19 تعداد پست: 6440 دور از جونت عزیزم در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...
tajrobii عضویت: 1404/02/04 تعداد پست: 4211 یکم وایسا خودکشی نکن قراره جنگ شه حداقل شهید شیم بریم بهشت(شوخی کردم حمله نکنید) برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
قاصدکم1106 عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 2997 وقتی تحمل شصت هفتاد سال سختی رو نداریبری اونور همیشهههههه تا ابد تو سختی باشی رومیتونی تحمل کنی؟!ول کن چی ارزش این رو داره؟ یه صلوات برای ظهور میفرستی؟ 💚 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️ دعای فرج 🧡 اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک الْمُشْتَکى، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى اَدْرِکنى اَدْرِکنى، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ
mehrdad2344 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/06 تعداد پست: 1000 یکم وایسا خودکشی نکن قراره جنگ شه حداقل شهید شیم بریم بهشت(شوخی کردم حمله نکنید) من اعتقاد ندارم
گل_جهان_کوراوغلو عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 6163 یکم وایسا خودکشی نکن قراره جنگ شه حداقل شهید شیم بریم بهشت(شوخی کردم حمله نکنید) کی گفت؟
tajrobii عضویت: 1404/02/04 تعداد پست: 4211 کی گفت؟ اینجا تاپیک زدن ی سریا من نمیدونم برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
tajrobii عضویت: 1404/02/04 تعداد پست: 4211 من اعتقاد ندارم اعتقادتو قوی کن برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭