2821
2789
عنوان

درد قبل پریودی❌❌❌pmsکوفتی

117 بازدید | 16 پست

سلام خانم ها من دو سه روز مونده به پریودم حالم خیلی بده درد سینه درد زیر شکم استخون درد ضعف سرگیجه کمر درد زیاد سوزش واژین*ال دمنوش زنجبیل آویشن خوردم دارچین خوردم کیسه آب گرم گذاشتم کاچی خوردم حتی دکترم رفتم بهم دارو داد 14روز بعد پریودم باید بخورم برای پی ام اس واقعا دردم خیلی کلافم کرده امروز میخوام رازیانه بخرم بخورم دیگه بنظرتون چیکار کنم؟ حتی با شال کمرمو میبیندم نمیشه همش شیاف استفاده کرد مسکن مفنامیک اسید روم تاثیر نداره 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برو پیش متخصص فیزیوتراپی چک کنه  چرخش لگن نداشته باشی

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
وای خیلی بدهههههههههههههه استراحت کن رازیانه فک کنم تو دوره پریودی ضرر داشته باشه

قبل پریودی میگن واسه تنظیم پریودی خوبه این ماه عجیب درد دارم حتی شیاف هم افاقه نمیکنه💔

قبل پریودی میگن واسه تنظیم پریودی خوبه این ماه عجیب درد دارم حتی شیاف هم افاقه نمیکنه💔

اهان من خودم رازیانه مصرف میکنم همینجوری چون رحم سردی دارم واسه تنظیم پریودیم ولی دوره پریودی نمیخورم اگ خوردی شبا بخور واسه خوابت هم خوبه

پروفن خیلی خوبه منم مفنامیک اسید دردمو بیشتر میکنه کنجد رو تفت بده با چای نبات بخور آب رو آتیشه

اصلا مفنامیک برام مثله اسمارتیزه😅😅هیچ فایده ای نداره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز