2777
2789
عنوان

گیر دادن بیخودی

98 بازدید | 24 پست

مادرم هیچ کاری نداره به جز غذا پختن هیچ تفریحی نداره هیچ کار دیگه ای هم نمیکنه جز اینکه تمام روز پای گوشیشه و فقط یه غذا میپزه 

فقط هم من میرم بیرون ( ۲۴ سالمه )بهم گیر میده زنگ میزنه به داداشم پیام میده داداشم خوب میگه به من چه من چیکار کنم خودش زن و بچه داره 

واقعا خستم کرده امروز پیاماشو دیدم دیدم ریز به ریز کارایی که میکنمو به داداشم گفته تازه به خاستگارم هم توهین میکنه 

تو پیاماش واقعا رابطه سالمی ندارم باهاش نمیدونم چجوری از شرش خلاص بشم 

چیکار کنم با این زندگی کلی درس و پایان نامه هم دارم 

میخام زودتر از این خونه بکنم برم بیرون درد دارم واقعا اذیتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چی میگه

برای بر طرف کردن نگرانیش زنگ میزنه جواب نمیدم زنگ میزنه داداشم انتظار داره اون کارو زندگیشو ول کنه بیاد دنبال من ببینه کجام 

کلی هم به خاستگارم توهین میکنه که به کنار چون ازش خوشش نمیاد توی روی من توهین میکنه پشت سرم توهین میکنه 

برای بر طرف کردن نگرانیش زنگ میزنه جواب نمیدم زنگ میزنه داداشم انتظار داره اون کارو زندگیشو ول کنه ب ...

عزیزم من طرف هیچکدومتون نیستم.

ولی مادرت حق داره نگران باشه یه بار ک‌ زنگ زد جواب بده ک آروم شه.

در مورد خواستگارتم باهاش صحبت کن بگو از رفتارت ناراحتم تاحالا گفتی؟

عزیزم من طرف هیچکدومتون نیستم.ولی مادرت حق داره نگران باشه یه بار ک‌ زنگ زد جواب بده ک آروم شه.در مو ...

کار همیششه همش باید زنگ بزنه نیم ساعت بیست دقیقه اگر دیر کردم خسته کنندس واقعا اگر توجه کنی 

اره بابا ولی چون خوشش نمیاد باید یچیزی برگرده بگه منم واقعا فشار بهم میاد بر میگردم یچیزی بهش میگم ناراحت میشه 

کار همیششه همش باید زنگ بزنه نیم ساعت بیست دقیقه اگر دیر کردم خسته کنندس واقعا اگر توجه کنی اره بابا ...

میدونم خیلی سخته،ولی اگه میتونی یه ساعت مشخص کن ک زودتر بیای خونه مخصوصا شبا.

از خواستگارت چیزی دیده؟ 

میدونم خیلی سخته،ولی اگه میتونی یه ساعت مشخص کن ک زودتر بیای خونه مخصوصا شبا.از خواستگارت چیزی دیده؟

نه هیچی دوبار کلا دیدش فقط قضاوت میکنش خودشو خونوداشو کار همیششه با داداشمم اینقد اینجوری کرد از زن اولش جدا شد 

با زن دومشم خوشش نمیومد یبار نگفت بیان خونمون ببینش خیلی اخلاقش مشمئز کنندس واقعا نمیشه کوتاه اومد منکه برام عادی نمیشه