2777
2789
برام میخونی؟؟؟

آره عزیزم مرسی قابل دونستی چشم❤️

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

قربونت به نیتت خوندم عزیزم الهی دلت همیشه شاد باشه مرسی که اومدی💗

ممنون گلم فدات بشم الهی حاجت روایی همه 🤲🤲🤲به حق صاحب الزمان امروز عزادار جدشون هستن 😭😭😭

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوانده شد التماس دعای فراوان اسمم فاطمس😞😞🙏🏻🙏🏻

حاجت روا باشی دوست گلم 💗🌸مرسی اومدی 

چشم به یادتم فاطمه جونم الهی حضرت زهرا به حق اسم قشنگش برای زندگیت مادری کنه❤️

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

ممنون گلم فدات بشم الهی حاجت روایی همه 🤲🤲🤲به حق صاحب الزمان امروز عزادار جدشون هستن 😭😭😭

چقدر قشنگ گفتی آره راستی 💔💔💔🥺🥺🥺

التماس دعا خیلی دارم گلی برام دعا کن از ته دل پاکت

قربونت بشم عزیزم به روی چشم. الهی امضای آقا ابا عبدالله الحسین پای تک تک آرزوهات باشه خواهری💚

حاجت روا باشی دوست گلم 💗🌸مرسی اومدی چشم به یادتم فاطمه جونم الهی حضرت زهرا به حق اسم قشنگش برای زن ...

ممنون عزیزم از دعای قشنگت الهی امین

انشاالله شماهم ب حق روز اربعین حاجت روا بشی

لرّسول (صلی الله علیه و آله)- مَنْ قَرَأَ سُورَهًَْ أَ لَمْ نَشْرَحْ أُعْطِیَ مِنَ الْأَجْرِ کَمَنْ لَقِیَ مُحَمَّداً (صلی الله علیه و آله) مُغْتَمّاً فَفَرَّجَ عَنْه.

پیامبر (صلی الله علیه و آله)- هرکس سوره: أَ لَمْ نَشْرَحْ را بخواند. ثواب کسی را خواهد داشت که پیامبر (صلی الله علیه و آله) را اندوهگین ملاقات کرده، و گره از کار پیامبر (صلی الله علیه و آله) گشوده است

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین

خوندم عزیزم قبول باشه💚خود آقا امام حسین ع حمایتت کنه💗💗💗

دعا کم مشکلم حل شه🥺

باشه عزیزم صدا صلوات به نیت علی اصغر امام حسین ع برات نذر میکنم الهی خودشون کمکت کنن💚