2777
2789
عنوان

درد لگن

110 بازدید | 16 پست

سلام دوستان تجربه ای از درمان بورسیت لگن دارید ؟خودتون یا اطرافیان 

یا کسی رو دارید در مورد درمانش اطلاعات داشته باشه 

زندگیم شدیدا  مختل شده فعالیت‌هام همه تعطیل شده ممنون میشم جواب بدید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست گلت درد نکنه التهاب بیشتر از اونه با حوله گرم خوب بشه

حالا اگه می خوای دکتر برو ولی من این طوری شدم شاید یک سال طول کشید تا خوب شدم همش لگنم وگرم نگه می داشتم  خوب شدم انسالله زود تر خوب بشی راستی شاید ویتامین دی هم کم داسته باشه بدنت وقتی کمه استخوان ضعیفه زود با سرما درد می گیره

حالا اگه می خوای دکتر برو ولی من این طوری شدم شاید یک سال طول کشید تا خوب شدم همش لگنم وگرم نگه می د ...

ویتامین دی میخورم بله از وقتی میخورم کولر اذیتم نمیکنه الان که گفتی فهمیدم چرا جدیدا با کولر اذیت نمیشم اگه تجربه دیگه ای ممنون میشم بگی

مشکلتون چیه درد لگن دارید ؟‌مقعدتون هم درد داره؟

نه مقعد نیست دقیقا باسن البته ببخشید 

تو ام آر آی التهاب دیده میشه 

یه دکتر گفت بورسیت لگن شدی 

فیزیوتراپ نرمش داده برا تقویت عضلات لگن 

نه مقعد نیست دقیقا باسن البته ببخشید تو ام آر آی التهاب دیده میشه یه دکتر گفت بورسیت لگن شدی فیزیوتر ...

سلام ببخشین بعد ۱ماه پیام میدم

برای شما چطور تشخیص دادین

منم عضلاتم درد داره یعنی نصف چپ لگن از ۱۳سال پیش

درد میکنه/بعد زایمان طبیعی

چند سال قبل عکس کمر گرفتن گفت چیزی نیس

تمرین در خانه داد که انجام ندادم..

نمیدونم ازچیه بنظرت..از لگن به پایین درد میکنه

البته تغذیه کلسیمی اصلا خوب نیست