2777
2789
عنوان

محل زندگی

665 بازدید | 24 پست

سلام دوستان من یه مشکلی دارم که خیلی فکرمو مشغول کرده یه خونه داشتیم تو یه محل متوسط فروختیم البته به بهترین قیمتش  دوماه پیش 

الان با اون بودجه دیگه دوست ندارم تو اون محل بخرم دارم تو کرج دنبال خونه میگردم اتفاقا خونه های خوبی هم پیدا کردم ولی وقتی یادم  می افته که دیگه تهران خونه نداریم واقعا دلم میکیره و میترسم که با این قیمتها دیگه هیچوقت اینجا خونه نداشته باشیم قصد جسارت به کرجیها عزیزو ندارم  چون بچه تهرانم واقعا این قضیه ناراحتم میکنه نظرتون چیه یه خوته ۸۵ متری تو یه نقطه معمولی تهران رو انتخاب کنم یا یه خونه ۱۴۰ متری  تو کیانمهر ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خونه ۸۵ متری تو یه محله متوسط 

به چند دلیل منطقی و محکمه پسند میگم این کار رو بکن الان بگم چرا میریزند سرم خخخخخ 

میخوای پیام خصوصی بدم

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون

عزیزم رشدی که تهران داره کرج نداره به نظرم عقلانی نیست به خاطر متراژ بالا این موضوع رو نادیده بگیری

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

راستش خونه ای رو ترجیح میدم

ک ب محل کاره مون نزدیک باشه

و متراژه خونه ، شخصا برام مهم نیست

فاکتورهایی مثل ؛ خوش نقشه بودن و اصولی بودن خونه و ساختش و نوساز بودنش و همسایه هاش

برام مهم تره

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....