2777
2789

والا من‌میبینم‌تنها کساییکه میگن خوب نیست نیایید  بدرد نمیخوره سخته ، معلمان همه م از دم‌میگن‌امسال انصراف میدم . تو انصراف بده ک یکی دیگه ک‌عشقش این شغله بیاد . چقد حسودید بابا   ... 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

من مشاوره فرهنگیان خوندم

بشدت راضی ام

بازم برگردم همینو میرم و صدبار خداروشکر میکنم ک روانشناسی تهرانو  ک بالاتر زده بودم نیاوردم😂🧡

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ارشد پرستاری دارم ،اومدم معلم شدم

با پرستاری که خیلی بهتر پول درمیاوردی؟!؟!

معلمی بدیش اینه به جز حقوقش که از یه کارگر کمتره(شوهرم کارگره حقوقش خیلی از من بهتره)، هیچی نداره. از طرف کار شوهرم ما بلیط استخر رایگان داریم،بیمه تکمیلی رایگان،مشهد هتل درجه یک دارن،بن خرید بهشون میدن.

معلمی هیچی نداره،بیمه تکمیلیش به هیچ دردی نمیخوره،حتی یه بن خرید هم نمیدن و در کل هیچی نداره،فقط حقوقشه

از نظر ساعت کاری فقط بهتر از خیلی شغل هاست 

با پرستاری که خیلی بهتر پول درمیاوردی؟!؟!معلمی بدیش اینه به جز حقوقش که از یه کارگر کمتره(شوهرم کارگ ...

تفاوت حقوق پرستاری و معلمی پنج تومنه ولی حجم کارپرستارکجا و معلم کجا!

تایم کاری معلم نصف پرستاره

تفاوت حقوق پرستاری و معلمی پنج تومنه ولی حجم کارپرستارکجا و معلم کجا!تایم کاری معلم نصف پرستاره

والا من حقوق پرستاری رو نمیدونم دقیق،روم نشده از اطرافیان بپرسم

ولی معلمی با چند سال سابقه و رتبه ۳ فوقش ۱۴ بدن

یعنی پرستاری زیر ۲۰ میگیرن؟مگه حق شیفت ندارن؟