2777
2789
عنوان

کارت عروسی

118 بازدید | 18 پست

بچه‌ها به نظرتون کارت عروسی معقولش قیمتش چقدره؟

یکی میخواد واسه هر کارت ۸۰تومن بده که با توجه به تعداد کارتش میشه ۲۵ میلیون فقط واسه کارتا 

خانواده پولدارن ولی خب به هر حال خیلی‌ هم جهیزیه سنگین دادن هم خونه خیلی‌ خوب دارن که مال خودشونه 

اگه شما بودید چکار می‌کردید ؟

به نظرتون این کار درستیه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم هزینه زیاد و اضافی هرکی کارتو گرفت فرداش یا میندازه دور یا پاره میشه.. یه چیز کاملا مناسب و معقول کافیه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

ببخشید ما یه ضرب المثل بی ادبی داریم تو این موارد که جاش نیست بگم

به هرحال مبارکشون باشه،خوشبخت باشن انشالله

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

نه بابا کارت رو میدی به مهمون فردای عروسی میندازه سطل اشغال دقیقا انگار ۲۵ تومن رو انداختی تو اشغالی ...

آره دقیقاً ولی اینا ادایین

بشون میگم یه کارت خوب نه بد بگیرید که انقدر میگید آبرو آبرو 

آبروتون نره مثلاً همون یه کارت کاغذی مثلاً ۱۰ تومن اینا بخرید زیر ۵ تومن میشه بقیشو بذارید واسه ماه عسل یا طلاتونو سنگین تر بگیرید 

واسه خودتون یادگاری یه کارت خیلی‌ گرون بگیرید 

ما یه عروسی دعوت بودیم اومده بود ب اقوام نزدیک و فامیلای کلا خودی کارت پستال الکتریکی داده بود برای ...

واقعاً بهترین کار ممکنو میکنن 

مثلاً همین خب واقعاً لباس عروس رو که نمیشه یه جا دیگه بپوشی والا انقدرم سایزش میده که ۲ گرمم اضافه کنی دیگه تنگه 

بعد رفتن ۲۰۰ تومن فقط لباس عروس خریدن 

هر کارتی دستمون اومده پاره کردیم انداختیم دور.

چه ۵ تومنی چه ۱۰۰ تومنی .  فقط تاریخ و مکان رو نگاه میکنیم . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

آره دقیقاً ولی اینا ادایینبشون میگم یه کارت خوب نه بد بگیرید که انقدر میگید آبرو آبرو آبروتون نره مث ...

ولشون کن بعضیا ادعاشون تا اسمون میره بیخیال بابا حرص نخور 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
بنظرم هزینه زیاد و اضافی هرکی کارتو گرفت فرداش یا میندازه دور یا پاره میشه.. یه چیز کاملا مناسب و مع ...

امیدوارم آدم شن 

فقط هزینه از اون خانواده پسر بدبخت داره میره 

اندازه ۳ تا عروسی معقول فقط خرج یه عروسی کردن 

دقیقاً اونم فقط باباها نگاه میکنن حفظ میکنن دیگه تموممممممم

خیلیا برای چشم هم چشمی  هزینه اضافی میکنن .

میبینی  حتی  جنگ و دعوا  دارن قبل عروسی . 

کلا  مهم نیست این مراسمات و هزینه اضافی .

از نظر من همینه که پذیرایی در حد معقول باشه و امه هم شاد و خوشحال  برقصن کافیه . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ولشون کن بعضیا ادعاشون تا اسمون میره بیخیال بابا حرص نخور

آخه اون خانواده پسر بدبخت چه گناهی کرده 

پسر بزرگ کردن بش خونه ماشینم دادن حالا خرج پزای عروس دامادم باید بدن 

کاش یکم با انصاف باشن اینا از خودشون یه ریال خرج نکردن واسه عروسی همش از جیب پدر داماد داره میره اونم بش میگیم میگه چکار کنم فردا گله میکنه