2777
2789

من پارسال دبیری فیزیک قبول شدم امسال قراره مهر برم سر کلاس خیلی استرس گرفتم میترسم سخت باشه بچه ها پررو باشن و اذیت کنن یا مدیرو ناظم رو حجابو چیزای دیگه خیلی سختگیری کنن دل تو دلم نیست بچه ها

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بعد دیدن تاپیک پر بازدید قلبم شکسته💔😂

طرف خودش افتخارش اینه که دستشویی رفتنی خودشو تنهایی میتونه بشوره بعد یهو کللی توهین کرده که بی فرهنگن از لحاظ مالی پایینن احمقن فلانن....

درامد یه ماه خونه ی ما از دیه ی اینو جدو آبادش بیشتره حالا...

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

واقعا سخته

شما معلمید؟سختیلش چیه؟

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

من نمی‌دونم معلمان چرا انقد مینالن خالم معلمه آخر هفته ها تعطیل تابستون عید همش تعطیل  صبح تا ظهر سرکار  با حقوق خوب  چه شغلی بهتر ازاین برای خانم ؟ خالم انقد خرج می‌کنه هرسری طلا  میخره به بچهاش کلی کمک میکنه

من معلمم استارتر زیادی گندش کردهوالا من لحظه شماری میکنم برامهر😍

شمام مثل من سال اولتونه؟ استرس ندارید؟