2777
2789
عنوان

ارتباط با همسر بعد بچه دارشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 28 پست
روزانه یه زمانی رو در نظر بگیر برای این که کنار همسرت باشی یا یه کار مورد علاقه ش رو انجام بدی. سعی ...

اره قبول دارم

میخوام دیگه امر ونهیش نکنم و منم درکش کنم از بعد زایمان انقدر خودمم کار داشتم وتحت فشار بودم به جون اون بیچاره ام مدااام غر زدم. 

خب پس باید خودش اتو بکشه یا ظرف ها بشوره شما بری دور کارهای دیگه یا بچه را مراقبت کنه شما بتونی به ک ...

میکنه اینکارا رو

لباساشم خودش اتو میکنه اما گاهی میگه وخب دلش میخواد من اتو کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میکنه اینکارا رولباساشم خودش اتو میکنه اما گاهی میگه وخب دلش میخواد من اتو کنم

شب ها بچه خوابه یک ساعت وقت بذار کلی کار میشه انجام بدی 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

به کارای خونه علاقه دارم همچنین اتو کشیدن ولی واقعا اتو کردن چیه که منو بابتش بیدارمیکنه؟

عزیزم الهی سایه شون مستدام باشه

اتو بزن براش دلش میخواد تو براش اتو کنی 

الهی یه همسرخیلی خوب هم نصیبت شه وخوشبخت شی

عزیزم الهی سایه شون مستدام باشهاتو بزن براش دلش میخواد تو براش اتو کنی الهی یه همسرخیلی خوب هم نصیبت ...

ممنون همچنین

بابام درونگراهست چیزی نمیگه 

ان شاءالله ممنونم. عاقبت بخیر وخوشبخت شی 

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
منم شرایط شمارو دارم و دارم ب این فکر میکنم اصلا اتو رو کجا گذاشتم 😂😂خدایی سخته بچه داری من خودم ب ...

وای من که نمیرسم تمیزکنم گاهی سرسری یه کارایی میکنم ولی عمقیییی و خوب نتونستم تمیزکنم شماچی؟

وای من که نمیرسم تمیزکنم گاهی سرسری یه کارایی میکنم ولی عمقیییی و خوب نتونستم تمیزکنم شماچی؟

بچم خواب خوبی نداره

اگه کسی خونه باشه و بغلشکنه تند تند تمیزکاری میکنم 

حقیقت از صبح زود تا یک شب خودم بیدارم پاهام درد میگیره 

من یه دوساله و یه دوماهه دارم

بچم خواب خوبی ندارهاگه کسی خونه باشه و بغلشکنه تند تند تمیزکاری میکنم حقیقت از صبح زود تا یک شب خودم ...

عزیزدلممم خداقوت

فاصله سنیشون هم کمه ولی بعد کیفشونو میکنی خداکمکت کنه.به شوهرت میرسی؟اون کمکت میده؟چجوری مدیریت میکنی؟

عزیزدلممم خداقوتفاصله سنیشون هم کمه ولی بعد کیفشونو میکنی خداکمکت کنه.به شوهرت میرسی؟اون کمکت میده؟چ ...

ممنون عزیزم .برای فرزند اولم خیلی دلواپسم ک حساس نشه 

رسیدن منظورتون چیه .از نظر غذا بعضی مواقع مثل امروز اصلا نمیتونم 

تامین نیازش سعی میکنم برسم 

در کل بچه دار شدن با زمانی ک بچه نداریم محدودیت هایی ایجاد میشه برای زوج 

شوهرم هم بتونه کمک میده در حد اینکه بچرو نگهداری کنه من دوش بگیرم یا غذا درست کنم کار خونه هم جارو برقی 

عزیزم همسرتو با هنر زنانگی راضی نگه دار

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .