nilinour مدیر استارتر عضویت: 1404/03/24 تعداد پست: 29 عنوان خانما تورو خدا بیاین 96 بازدید | 13 پست دو طرف گونه م به شدت قرمزه چیکار کنم هر دکتری که میرم تشخیص نمیده چمه به غیراز طب سنتی که رفتم گفت احتمالا رزاسه هست.چطوری کنترلش کنم داروهای طب سنتی مصرف میکنم قرص های ضد حساسیت استفاده کردم ولی هیچ فایده ای نداشته الان عکسشم میزارم 1404/05/23 | 11:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khodayashokrat عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 15469 از اول اینطور بوده یا بعدا شده؟؟؟ اگه بعدا شده به احتمال زیاد غلظت خون داری، برو آزمایش خون بده
nilinour مدیر استارتر عضویت: 1404/03/24 تعداد پست: 29 از اول اینطور بوده یا بعدا شده؟؟؟ اگه بعدا شده به احتمال زیاد غلظت خون داری، برو آزمایش خون بده تاحالا اینجوری نبودم نزدیک دوماهه که اینطوری شدم
khodayashokrat عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 15469 تاحالا اینجوری نبودم نزدیک دوماهه که اینطوری شدم حتما آزمایش خون بده، خونم کمی غلیظ شده بود، گونه هام خیلی قرمز شده بودن، سردرد و سرگیجه و تپش قلب اینا نداری؟
nilinour مدیر استارتر عضویت: 1404/03/24 تعداد پست: 29 حتما آزمایش خون بده، خونم کمی غلیظ شده بود، گونه هام خیلی قرمز شده بودن، سردرد و سرگیجه و تپش قلب ای ... من عکس صورتمو گذاشتم مثل من بودی؟والا گاهی حس میکنم سردرد دارم تپش قلبم زمانی که میترسم یا هیجان میگیرم.
khodayashokrat عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 15469 من عکس صورتمو گذاشتم مثل من بودی؟والا گاهی حس میکنم سردرد دارم تپش قلبم زمانی که میترسم یا هیجان میگ ... آره دیدم گلم صورت من تقریبا این شکلی شده بود، نترس مشکل حادی نیس، دکتر خودش راهکار میده، حتما برو برات آزمایش وچکاب بنویسه
nilinour مدیر استارتر عضویت: 1404/03/24 تعداد پست: 29 آره دیدم گلم صورت من تقریبا این شکلی شده بود، نترس مشکل حادی نیس، دکتر خودش راهکار میده، حتما برو بر ... ان شاءالله همینطور که شما میگی باشه رزاسه نباشه چون میگن درمان نداره...
khodayashokrat عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 15469 ان شاءالله همینطور که شما میگی باشه رزاسه نباشه چون میگن درمان نداره... انشالله مشکلت حل بشه، شتبه حتما برو دکتر از اونجا هم مستقیم برو آزمایش، راستی بگو دکتر فشارت رو هم بگیره
nilinour مدیر استارتر عضویت: 1404/03/24 تعداد پست: 29 انشالله مشکلت حل بشه، شتبه حتما برو دکتر از اونجا هم مستقیم برو آزمایش، راستی بگو دکتر فشارت رو هم ب ... حتماخودمون دستگاه فشارسنج داریم معمولا فشارم پایینه اکثر اوقات ۱۰برروی ۷
khodayashokrat عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 15469 حتماخودمون دستگاه فشارسنج داریم معمولا فشارم پایینه اکثر اوقات ۱۰برروی ۷ خداروشکر فشارت خوب هس، حتما خبرم کن بعد از جواب آزمایشت
nilinour مدیر استارتر عضویت: 1404/03/24 تعداد پست: 29 خداروشکر فشارت خوب هس، حتما خبرم کن بعد از جواب آزمایشت باشه عزیزم
khodayashokrat عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 15469 حتماخودمون دستگاه فشارسنج داریم معمولا فشارم پایینه اکثر اوقات ۱۰برروی ۷ راستی بعضی از آبرسان های پوست هم به پوست نمیسازن ها، پوست رو میسوزونن و التهاب میکنن، آبرسان خاصی نمیزنی؟
nilinour مدیر استارتر عضویت: 1404/03/24 تعداد پست: 29 راستی بعضی از آبرسان های پوست هم به پوست نمیسازن ها، پوست رو میسوزونن و التهاب میکنن، آبرسان خاصی نم ... والا پوستم خیلی خشک بود بعد از دکتر داروخانه پرسیدم گفت آبرسان درماسیف بزن از اون زدم تقریبا فایده آب نداشت بعد دکتر پوست رفتم مرطوب کننده درماگور برام نوشت اون دوسه روز اول که ازش میزدم سفید شدم ولی دوباره برگشتم به روز اول دوماهه که زندگی ندارم😭😭😭