2777
2789
عنوان

خانما تورو خدا بیاین

96 بازدید | 13 پست

دو طرف گونه م به شدت قرمزه چیکار کنم 

هر دکتری که میرم تشخیص نمیده چمه 

به غیراز طب سنتی که رفتم گفت احتمالا رزاسه هست.

چطوری کنترلش کنم 

داروهای طب سنتی مصرف میکنم قرص های ضد حساسیت استفاده کردم ولی هیچ فایده ای نداشته 

الان عکسشم میزارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما آزمایش خون بده، خونم کمی غلیظ شده بود، گونه هام خیلی قرمز شده بودن، سردرد و سرگیجه و تپش قلب ای ...

من عکس صورتمو گذاشتم مثل من بودی؟

والا گاهی حس میکنم سردرد دارم تپش قلبم زمانی که میترسم یا هیجان میگیرم.

من عکس صورتمو گذاشتم مثل من بودی؟والا گاهی حس میکنم سردرد دارم تپش قلبم زمانی که میترسم یا هیجان میگ ...

آره دیدم گلم صورت من تقریبا این شکلی شده بود، نترس مشکل حادی نیس، دکتر خودش راهکار میده، حتما برو برات آزمایش وچکاب بنویسه

آره دیدم گلم صورت من تقریبا این شکلی شده بود، نترس مشکل حادی نیس، دکتر خودش راهکار میده، حتما برو بر ...

ان شاءالله همینطور که شما میگی باشه 

رزاسه نباشه چون میگن درمان نداره...

انشالله مشکلت حل بشه، شتبه حتما برو دکتر از اونجا هم مستقیم برو آزمایش، راستی بگو دکتر فشارت رو هم ب ...

حتما

خودمون دستگاه فشارسنج داریم معمولا فشارم پایینه 

اکثر اوقات ۱۰برروی ۷

حتماخودمون دستگاه فشارسنج داریم معمولا فشارم پایینه اکثر اوقات ۱۰برروی ۷

راستی بعضی از آبرسان های پوست هم به پوست نمیسازن ها، پوست رو میسوزونن و التهاب میکنن، آبرسان خاصی نمیزنی؟ 

راستی بعضی از آبرسان های پوست هم به پوست نمیسازن ها، پوست رو میسوزونن و التهاب میکنن، آبرسان خاصی نم ...

والا 

پوستم خیلی خشک بود بعد از دکتر داروخانه پرسیدم گفت آبرسان درماسیف بزن از اون زدم تقریبا فایده آب نداشت 

بعد دکتر پوست رفتم مرطوب کننده درماگور برام نوشت اون دوسه روز اول که ازش میزدم سفید شدم ولی دوباره برگشتم به روز اول 

دوماهه که زندگی ندارم😭😭😭