2777
2789
عنوان

اگه جای من بودید با این مادر شوهر وخانواده ی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 49 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم نرو چون دو روز دیگه میگن حالا اومدی دو بار هم زدی و ناراحت میشی

بنظرم وقتی شما نذر داری نمیان شما هم نرو 

باز اگه مثلا یه بار دو بار کار داشتن نمیتونستن بیان اشکال نداشت ولی وقتی از عمد اینکارو میکنن اصلا کاری براشون انجان نده

میخوای برو کمتر کمک کن من مادر خیلی اوقات رفتار بد شوهرمو یا خانواده اش رو شاید کامل مثل خودشون بهشون برنمیگردونم به خاطر بچه ام

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

این ترس من حتی به شوهر وبچه هام سرایت کرده ومحافظه کار شدن

تا زمانی که ترس داری هم اش همین کاسه ست هرچی میگن حاضر جواب باش همون موقع جوابشون بده بعدا هم دلگیر نباش انگار چیزی نگفتی فقط نترس باش ببین چجوری تحویلت میگیرن 

از امروز تلاش کن .. بابت نذر میوه هم از قبل بگو نمیخام زحمتش گردن کسی بیفته خودمون با همسرم آماده می ...

من از بیگانگان هرگز ننالم 

که هرچه کرد بامن آن آشنا کرد

هر چی درد وناراحتی دارم از خانواده هاس

با غریبه ها هیچوقت مشکل نداشتم

من از بیگانگان هرگز ننالم که هرچه کرد بامن آن آشنا کردهر چی درد وناراحتی دارم از خانواده هاسبا غریبه ...

عزیزم این حرف درسته ولی مشکل اصلی رفتار خوتونه به بقیه همچین اجازه ای میده . ببخشیدا ولی هیچکس بفکره ناراحتیه شما نیس تنها شما نگرانی که وای یه حرفی نزنم ناراحت میشن

چرا شوهرت افسرده بود؟؟؟ احتمالا شبیه منه همسرت اگه نامزدت و خونوادم با هم خوب برخورد نکنند یه جوری م ...

همه ی ترس ونگرانی من بابت همسرم هست

همینجوریشم افسرده هست.

بخوام ناراحتی ودلخوری پیش بیارم بدتر میشه

اما انگار اونها هم این ضعف منو فهمیدن

تا زمانی که ترس داری هم اش همین کاسه ست هرچی میگن حاضر جواب باش همون موقع جوابشون بده بعدا هم دلگیر ...

رفتار پسر بزرگم مثل من محافظه کار وخجالتی همیشه ازش انتظار دارن وهر کاری دارن زنگ میزنن که بیا کمکمون کن وپسر میره

اما کوچیکه با دل وجرات وجواب ناحقی رو میده 

کوچیکه رو خیلی قبول دارن

یکی دوساعت قبل اینکه کارهاشون تموم شه برو که نه خیلی کار کنی نه اینکه کمک نکنی و دلخوری پیش بیاد

زرنگتر از این حرفان که بخوام اینطور باشون رفتار کنم.

اگه نخوام برم باید کلن نرم

وگرنه از دماغم درش میارن 

واصلن هم براشون مهم نیست

رفتار پسر بزرگم مثل من محافظه کار وخجالتی همیشه ازش انتظار دارن وهر کاری دارن زنگ میزنن که بیا کمکمو ...

ببین یه چی بگم بهت

من نباید بگما ولی راهنمایی میکنم🥴😅

ما مثل خانواده شوهرت هستیم

خودمون نمیریم ولی عروسا باااید بیان

مثلا امروز شاه زرد اربعین زنگ زدیم از هفت بیان کمک

خودم خواهرم ده رفتیم😒😅