2777
2789
عنوان

اگه جای من بودید با این مادر شوهر وخانواده ی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 49 پست
اگر مجبور شدی بریزمان تنظیم کن نیم ساعت قبل پخش کردن غذا برسینزدیک شوهرت باش اگر حرفی زدن شوهرت بشنو ...

اونا فقط موقع کار میخوان برم.

واگر دیر برم برخورد میکنن واصلن شوهرم براشون مهم نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم شنا بهشون زنگ نزدی موقع نذری هاتون یا دعوتشون نکردید که نیومدنولی اونا زنگ زدن دعوت کردن فر ...

چرا خب زنگ زدم به مادرشوهرم 

اما اون باحالت عصبانی که من پاهام درد میکنه 

بله عزیزم همسایه ایم باشون از اول محرم اعلام کردمبخاطر اینکه این نذر هر سالم هست خودشون در جریانهر و ...

اها ببخشید اشتباه متوجه شدم 

خب پس شما هم خواستی نرو و بعدش گله کردن یه بهانه بیار مثل خودشون حتی یه بهانه مسخره مهم نیس فقط یه چیز رو هوا بگو اونم با حالت بی اهمیتی و ادامه یا توضیح هم نده 

سرد و بی تفاوت برخورد کن فقط با یه بهانه کوچک و ساده

چرا خب زنگ زدم به مادرشوهرم اما اون باحالت عصبانی که من پاهام درد میکنه

وااا چرا حالا عصبانی ولشون کن

عزیزم بابت نذری هات هم خدا قبول کنه برات مهم نباشن

یه سیاست باید یاد بگیریم که اگه خانواده شوهر خوب نیس و رو مخه محترمانه و با سیاست رفتار کنیم و برامون مهم نباشن اصلا و کار خودمون کنیم 

واقعنهمسرم هم همینو میگه ولی مطمئنم بعدش دلخوری پیش میاد

بزار پیش بیاد چه اهمیتی داره مگه؟ 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
این ترس من حتی به شوهر وبچه هام سرایت کرده ومحافظه کار شدن

از امروز تلاش کن .. بابت نذر میوه هم از قبل بگو نمیخام زحمتش گردن کسی بیفته خودمون با همسرم آماده میکنیم  یا رک بگو بچه ها اذیت میکنن و قرار گذاشتیم خودمون آماده کنیم... ببخشید ولی شهربازیه اونهمه بچه یکجا معلومه خونه رو بهم میریزن جالبه اون یکی نوه پسریشم میاره که بچه ای اینوسط جا نمونه دورهم بازی کنن خوشبگذرونن...

این ترس من حتی به شوهر وبچه هام سرایت کرده ومحافظه کار شدن

😐😐😐😐😐🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

میدونستی با اینکارت بچه هاتو نابود میکنی؟! 

حالا بازم خواستی ادامه بده.... 

زندگی هاشونو نابود کن قشنگ.... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اونا فقط موقع کار میخوان برم.واگر دیر برم برخورد میکنن واصلن شوهرم براشون مهم نیست

من از خدامه کمتر ببینمشون هر وقت بخوام نذری درست کنم در حد توان خودم درست می کنم ذو کمک هیچ کس حساب نمی کنم حتی خانواده ی خودم