2777
2789
عنوان

حرف هایی که همسرم بعد از خیانتش پیش تراپیست زد

| مشاهده متن کامل بحث + 9728 بازدید | 155 پست
نصفه نیمه جنسی گویا وسط بوسه و معاشقه اون خانوم و پس زده از تایمی که گفت میخواد پیش دوستاش بمونه خیل ...

خب اینکه انقد خوبه حداقل پشیمون شده واقعا 

چرا بهش فرصت نمیدی بخاطر بچت؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حق طلاق و از ابتدا داشتم سر حضانتم میدونم مردی نیست که سازش نکنه ،نصف خونه و ماشینم به اسم منه خی ...

فراموش نکن 

صبر کن فقط زمان بده 

هر وقت بخوای میتونی جدا بشی فعلا فقط صبر کن به نظرم تا این غلیان احساسات قوی بخوابه و کمی منطق جایگزینش بشه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

نه نگفتن قاچاقچیه فقط گفتن زنه خائن بوده حقش بود بمیره

توی سایتهای خبری هست. 

من فکر نمی کنم بعد از ۱۲ سال بشه روی صحبتهای یه معتاد و قاچاقچی و قاتل حساب کرد. دیگه صحت و سقم حرفهاش هم قابل بررسی نیست.

منم می دونم زنی که خرج داره ارج داره...ولی شوهرم اختلال خودشیفته داره.

بنظرم این ادم،ادمه خیانت نیست و لغزش کرده تا اینکه بدذات باشه

کارش به وضوح لغزش بوده از روزی که انجامش داد تا روزی که بهم گفت سه چهار روز خواب نداشت و حالش به شدت بد بود 

ولی چه اطمینانی به این ادم هست که باز لغزش نکنه من که نمیتونم دائم کنترلش کنم 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

نصفه نیمه جنسی گویا وسط بوسه و معاشقه اون خانوم و پس زده از تایمی که گفت میخواد پیش دوستاش بمونه خیل ...

فک کردی بعد طلاق چه سره بچت میاد؟! 

یا اگه با یکی دیگه شوهر کنی از این شوهرت بهتره برات؟! 

بنظرم حالا که واقعا پشیمون شده بهش فرصت بده 

بشین ریشه ایی به مشکل نگاه کن 

ممکنه اون شخصیتش مشکل داشته باشه ولی 

بازم جاهایی هم تو ناخواسته اشتباه کردی 

اونا رو رفع کن اونم رفع کنه دوباره از نو بسازین 

خیلی مرده خوبیه که پشیمون شده و تونسته جلو 

خودشو بگیره براحتی وا نداده 

الانم داره با تصمیم تو پیش میره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

خیلی حق داری هیچ شکی هم توش نیست

مساله ایی که هست اینه که برای هیچ کاری عجله نکن

شما مثل کسی میمونی که یهو دچار طوفان یا زلزله شده

به خودت فرصت بده که اول بتونی درست فکر کنی