2777
2789
عنوان

حرف هایی که همسرم بعد از خیانتش پیش تراپیست زد

| مشاهده متن کامل بحث + 9764 بازدید | 155 پست

حالا یک بار ببخش شاید توبه کنه وخوب بشه بنظرم به دخترتم فکر کن چون جدابشی یانشی بالاخره اون باباشو میخواد نزار بچه طلاق بشه گناه داره

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانت در چه حد؟ 

ببین من میگم خیانت نا بخشودنیه 

ولی گاهی تحت یه شرایطی مثل شرایط شما که همسرت واقعا پشیمونه میشه فرصت داد هیچ چیز جبران نمیشه نبخش ولی فرصت بده ضمن اینکه حق طلاق و حضانتو‌ میگیری فرصت بده به خاطر بچه ت

و اگه مشکل مالی داره امتیازات مالی هم بگیر حتما

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من اگه مرد بودم و خطایی کرده بودم و پشیمون بودم الان می چسبیدم به زندگیم و به زن و بچم بیشتر می رسیدم. اعتراف به گناه و اگه زنم می خواد بره و حق داره بدونه مسوولیت پذیری نیست.

ترنج

عزیزم الان بلانسبت جمع ،بعصی زن ها بی حیا شدن برای تن فروشی میرن سراع متاهل ها

اینو در نظر بگیر و ی فرصت دیگه ب شوهرت بده

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

نمیشه بخاطر دخترتون یه فرصت بهش بدی؟

فک نمیکنم بتونم اعتماد کنم مجددا واقعا دارم تلاش میکنم زوج درمانی و با فکر باز ادامه بدم منتهی یادم که میاد چیشده همه چیز از هم میپاشه برام 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

ی ساعت پیش تاپیک زدن خانومه ب شوهرش خیانت کرده نصف بیشترکامنتا این بود ک  شوهرش کشتش چون حقش بود      الان اینجا میان میگن ببخش شوهرتو

منتظر کامنتاتون هستیم عزیزان   همینجوری حرف میزنید ک شوهراتون ب خودشون حق میدن هربلایی سرتون میارن خودکرده را تدبیر نیست

ناگفته نماند شعور خودم حکم میکنه گفتگو بشه نه جنایت

خیانت در چه حد؟ ببین من میگم خیانت نا بخشودنیه ولی گاهی تحت یه شرایطی مثل شرایط شما که همسرت واقعا پ ...

من حق طلاق و از ابتدا داشتم سر حضانتم میدونم مردی نیست که سازش نکنه ،نصف خونه و ماشینم به اسم منه 

خیانت در حد بوسیدن یه خانومی تو مستی ،راستش اصلا نمیتونم فراموش کنم اصلا

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا