2777
2789
عنوان

دوستانی ک رانندگی میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 23 پست

والا یادم نیست

ولی از روزی که ثبتنام کردم تا روزی که گواهینامم اومد ۸ ماه طول کشید

دیگه از روزی که گواهینامه اومد مداوم نشستم پشت فرمون

تو اون ۸ ماه تمرین میکردم گاهی 

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تا جلسه ی اخرم هم خنگ بازی درمیووردم

میتونم بگم اکثر کارای رانندگی رو خودم یاد گرفتم چون از مردها کسی نبود همه سرکار بودن خودم برمیداشتم میرفتم جاهای خلوت

بعد کم کم بخاطر کارام دیگه توش افتادم 

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

تقریباً یکی دو هفته طول کشید تا تنهایی تو خیابون راحت باشم. اوایل روزی یک ساعت تا دو ساعت تمرین می‌کردم، مسیرهای خلوت‌تر رو می‌رفتم تا کم‌کم اعتماد به‌ نفسم بالا بره. بعدش که مسلط شدم ترسم کاملاً ریخت.

"👩🏻‍⚕️📚☕"

چرا ۸ماه چقدر طول کشید شهری و آیین قبول شی

وسطش یه وقفه انداختم

هرکدوم هم چندبار رد شدم‌ 🤭

خودم خارج از کلاسا رانندگی میکردما اما میرفتم سوتی میدادم رد میشدم

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
تقریباً یکی دو هفته طول کشید تا تنهایی تو خیابون راحت باشم. اوایل روزی یک ساعت تا دو ساعت تمرین می‌ک ...

پس منم اگه روزی دو ساعت تمرین کنم تا دو هفته اوکی میشه 

یا مثلاً چند خونه تا مدرسه دخترم حداقل هرروز تمرین کنم که تا اونجا مشکلی نداشته باشم 

پس منم اگه روزی دو ساعت تمرین کنم تا دو هفته اوکی میشه یا مثلاً چند خونه تا مدرسه دخترم حداقل هرروز ...

آره تمرین کن هر روز مخصوصاً مسیرهای تکراری اینجوری کم کم دستت میاد. مسیری که بلد باشی هم بهتره چون کمتر استرس مبگیری و فرمون رو راحت‌تر کنترل کنی.

"👩🏻‍⚕️📚☕"