2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید خیلی رانندگی کنی سر ظهر ک خلوته برو تنهایی تمرین کن تو بازار برو توکوچه هارو بگرد.ادم بعد دو سال شاید قلق همه چی دستش بیاد کامل.ولی ادم هرچی باشه باز نباید فکز کنه حرفه ایی شده

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

من اصلا بلد نبودم ولی مربیم خیلی شیرم میکرد خیلی خوب بود. همون بار اول که نشستم پشت فرمون گفت برو 

هی میرفتم جلوتر میگفتم اینجا دیگه شلوغه برگردیم 

گفت نه برو 

هی میگفت برو برو برو 

به خودم اومدم دیدم جلسه اول تا اون سر شهر رفتم! 

خب بعدش بدون مربی چیکار کردی ؟تونستی ؟

اره دیگه، ترست میریزه 

جلسات بعدی مهارتت بیشتر میشه 

البته نا گفته نماند اولین باری خودم تنهایی رفتم بعد اینکه گواهینامه ام اومد یهو زدم تو خیابون رو ترمز ماشین پشتی زد بهم 

ولی نباید بترسی 

یعنی تو خلوتی فایده داره؟

اره خیلیی من انقدز میرفتم ابروم رفت دیگه 😂😂😂ببین همین ترمز و نیش ترمز اینا تو خیابون و کوچه خیلی مهمه برای وسط بازار من اینا رو هم اولش مشکل داشتم اینجوری فقط تونستم .بیشتر از ۱۲ ساله گواهی نامه دارم.ولی از سال ۱۴۰۰ دیگه کلا ماشین زیر پامه.قبلا ی تایم کوتاه فقط .چون زده شده بودم از رانندگی

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️