2777
2789

نه ولی من اگه به مرحله خود کشی میرسیدم طلاق نمیگرفتم تو زندگیم میموندم اول اونو میکشتم بعد خودمو تاکسیکم خودتونید

در وداع هر دیدار، پی واژه ای می گردم به جای خداحافظ تا با آن بباورانم به خود که دوباره دیدنت محال نیست حرفی شبیه می بینمت،تا بعد،به امید دیدار...حرفی که نجاتم دهد از هراس دوباره ندیدن تو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه هم داشت؟؟؟؟

نه همین سر نازایی اقا جدا شدن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

چند سال پیش یک زنه تو شهرمون، دو تاهم بچه کوچیک داشت، شوهرش خیلی اذیتش میکرد و... دیگه طرف نتوسنت تحمل کنه خودشو آتیش زد.  بعدشم شوهر اصلا به پشم هم نگرفت رفت ازدواج کرد، بچه هارو فکر کنه بابابزرگ و مامان بزرگ نگه میداشت. 

الان ماشالله بزرگ شدن 

چند سال پیش یک زنه تو شهرمون، دو تاهم بچه کوچیک داشت، شوهرش خیلی اذیتش میکرد و... دیگه طرف نتوسنت تح ...

امان از شوهر  بد 

جدا بشی یک درد 

ادامه هم بدی یک درد

ننگ بهشون زن را به چنین آستانه ای از درد و رنج می رسونن

مهریه اش را بخشیده بوده احتمالا اطلاع دارید ؟؟

نه فکر نکنم .ب خاطر مشکل مالی نبود .خودش از باباش خیلی بهش رسیده بود .پسرش پیش خودش بود ‌شوهرش راضی ب طلاق نبود بعد طلاق خیییلی هوای مادروپسرو داشت 

تفریح سالم و ناسالم نبود دختره نداشته باشه

امان از شوهر بد جدا بشی یک درد ادامه هم بدی یک دردننگ بهشون زن را به چنین آستانه ای از درد و رنج می ...

دقیقاا، انشالله خدا همه مردهای این شکلی رو سر عقل بیاره، که زندگیشونو دو دستی خراب نکنن

پس دردش چی بود؟؟

نمیدونم والا .دعا میکنم روحش شاد باشه .دختر آروم و متینی بود ‌زیاد باهم هم صحبت نبودیم 

نه من نه هرکی میشناختش هیچ فکرشو نمیکردیم هیچوقت دلیلی برا خودکشی داشته باشه .صد البته که از ظاهر آدما نمیشه پی به دلشون برد