2777
2789
عنوان

💙💙💙سلام مهربونم 💙💙💙

69 بازدید | 5 پست

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙سلام زندگی من

سلام زیباترینم

سلام بر تو خواهریه من

سلام به تو شیدای من

سلام بهار زیبای من

سلام به خورشید درخشان زندگیم

سلام به تو فوق‌العاده‌ترین اتفاق زندگیم

خواهر که داشته باشی میشه همه دنیات.

خواهر که داشته باشی هر روزت یه روزه جدیده.

خواهر که داشته باشی دیگه ناراحتی تو زندگیت معنا نداره.

خواهر که داشته باشی شبا با هم تا صبح بیدارید و حرف می‌زنید.

خواهر که داشته باشی یه تکیه‌گاه امن داری.

خواهر که داشته باشی یه همراه و هم‌پا داری.

خواهر که داشته باشی یه حس خوب، یه دنیا مهربونی، یه دنیای دخترونه، یه پایه برای خل‌بازیات داری.

خواهر که داشته باشی تو اوج آسمونایی.

خواهر که داشته باشی روح خودت را توی یک جسم دیگه هم داری.

ــــــــ ـــ ــــ💙💙ـــ ـــ ــــــــــــ

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 #دلنوشته‍ 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 #سین_الف‍ 💙💙💙💙💙💙💙 @پسرفندوقیم‍ 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

سلام به روی ماهت فرشته ی من🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂سلام عشقممممم

سلام قشنگم

سلام دور دونه ی من🫂🫂🫂🫂

هزارتا بووووووسسسس 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

سلام به روی ماهت فرشته ی من🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂سلام عشقمممممسلام قشنگمسلام دور دونه ی من🫂🫂🫂🫂هزارتا بوو ...

عزیزمنی

عشق منی

دردونه منی

فرشته منی

قشنگ منی 

اصن همه چی منی😘😘😘😘😘پنجاه هزارتن بوووووس به خودت فرشته مهربونم😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمنیعشق منیدردونه منیفرشته منیقشنگ منی اصن همه چی منی😘😘😘😘😘پنجاه هزارتن بوووووس به خودت فرشته ...

همش خودتی برای من🫂🫂🫂🥺🥺🥺🥺😘😘😘😘😘1میلیون تا بوس ‌ بغل برای خواهر قشنگ خودم 

بمونی براااااام

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

همش خودتی برای من🫂🫂🫂🥺🥺🥺🥺😘😘😘😘😘1میلیون تا بوس ‌ بغل برای خواهر قشنگ خودم بمونی براااااام

لدات بشم... عشقی عشق.. همچنین عزیزمی 😍😍😘😘قلبمی💞

لدات بشم... عشقی عشق.. همچنین عزیزمی 😍😍😘😘قلبمی💞

تو بیشترترترتر قشنگم