2777
2789
عنوان

زن همسایمون

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 53 پست
بله حتما میکنه نمیدونم اسی چقدر راحت کنار میاد با موضوع

بابا دلم سوخت

چیکارش میکردم

پشت در خونش بمونه التماس شوهرش رو بکنه

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

بچه چند ماهشه ؟

نیمدونم ولی فکر کنم زیر ۳ ماه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمه چند سالشه؟؟

۲۰ سالشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حداقل الان بره شکایت کنه

خوابه برم بیدارش کنم؟

الان ماشین دارم ببرمش دادگاه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب دیگه بدتر فردا یه انگی به شوهرت بزنه چیکار میکنی بهش قرص خواب هم که دادی

بابا این اگه مرد بود میرفت دنبال زنش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوابه برم بیدارش کنم؟الان ماشین دارم ببرمش دادگاه؟

وای چرا گوش نمیدی برا خودت داری دشمن میتراشی بیدارش کن بره خونش 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
الان بچه خونه شماست ؟

نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوابه برم بیدارش کنم؟الان ماشین دارم ببرمش دادگاه؟

میگما من خندم گرفت ک خوابه 😂😂😂

چقدر دل قرص خوابیده 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
وای چرا گوش نمیدی برا خودت داری دشمن میتراشی بیدارش کن بره خونش

مبترسم اتفاق بدی براش بیفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40